Stav je tu!

Princ George jasno dao do znanja prijatelju iz škole tko je, evo zašto mu je poručio da mu je bolje da se pripazi!

Princ George Princ George Justin Setterfield/Press Association/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George Princ George Princ George, princeza Charlotte Camilla Parker Bowles, princ George, Kate Middleton Kate Middleton, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George Princeza Charlotte, princ George Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom - 3 +19 Princ William i Kate Middleton s djecom - 2 Galerija

Princ George pokazao je jasan stav prema prijatelju iz škole koji ga je prevario u igri, čini se da se već sad zna izboriti za sebe.

Možda ima samo devet godina, ali princ George točno zna tko je, a čini se da je imao mali drski kraljevski ispad prema kolegi iz razreda koji ga je prevario.

Pogledaj i ovo Princeza Kate Middleton s djecom Na sve je mislila Djeca Kate Middleton odigrala su ključnu ulogu u otkrivanju stanja princeze, nešto ju je najviše mučilo

Prema pisanju kraljevske biografkinje Katie Nicholl, najstariji sin princa Williama i Kate Middleton rekao je svom školskom kolegi da je njegov otac kralj i da mu je bolje da se pripazi kako se ponaša prema njemu.

U svojoj knjizi "The New Royals" Nicholl piše da su George i njegova sedmogodišnja sestra princeza Charlotte i četverogodišnji brat princ Louis odgajani kako bi što bolje shvatili značenje Monarhije i osjećaje dužnosti. Otkrila je i da, dok je Georgeu rečeno da će jednog dana biti monarh, Charlotte i Louisa ne žele prerano opteretiti prevelikim obavezama.

"William i Kate odgajaju svoju djecu, posebno princa Georgea, sa sviješću o tome tko je on i kakvu će ulogu naslijediti, ali ne žele ih opteretiti osjećajem dužnosti. George shvaća da će jednog dana biti kralj i već sada upozorava svoje prijatelje na to", napisao je Nicholl.

U svojoj knjizi također je ustvrdila da se Kate Middleton divi tehnikama roditeljstva koje koriste princ Edward i grofica od Wessexa, čija djeca odrastaju bez titula njihovih kraljevskih veličanstava i izvan očiju javnosti.

Prošlogodišnja knjiga "Battle of Brothers" kraljevskog autora Roberta Laceya otkrila je kako su William i Kate željeli otvoriti temu Georgeove buduće uloge tek negdje oko njegova sedmog rođendana kako bi mu omogućili normalan obiteljski odgoj.

"Williamov cilj kao oca je pružiti svojem sinu normalno odrastanje, omogućujući monarhiji da ostane relevantna i drži korak s modernim vremenima", tvrdi autor.

Dodao je da odluka para da sjedne sa svojim prvorođencem i iskreno razgovara o tome u trenutku koji sam odabere odražava Williamovo nezadovoljstvo načinom na koji mu se cijela stvar oko njegove kraljevske sudbine motala po glavi od ranog djetinjstva.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila snimku lude atmosfere s jedne svadbe i pokazala što se događa kad zapjeva svoje poznate stihove!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 1 Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki +0 Elizabeth Debicki Preporuke Princeza Diana mjesec dana prije smrti uživala je na odmoru s ljubavnikom i sinovima, a sada su objavljene fotografije koje slamaju srca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene