Kakvo tijelo!

Omiljena plavuša pokazala zavidnu figuru i trbušnjake za poželjeti, malo tko vjeruje da je navršila pola stoljeća!

Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow - 1 Gwyneth Paltrow - 2 Gwyneth Paltrow - 3 Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) +14 Gwyneth Paltrow, Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Galerija

Gwyneth Paltrow izgleda u boljoj formi nego ikad na svoj 50. rođendan, a njezini prijatelji podijelili su slatki niz fotografija u tu čast.

Glumica Gwyneth Paltrow proslavila je svoj okrugli rođendan, a za tu prigodu pokazala je svoju fantastičnu figuru u dvodijelnom plavom badiću.

Pogledaj i ovo Apple Martin njezina slika i prilika Lijepa kći slavne glumice pozirala u maminoj legendarnoj prozirnoj haljini i sve vratila 20 godina unatrag!

Naime, njezin dugogodišnji prijatelj, modni pisac Derek Blasberg podijelio je niz fotografija na svom Instagram profilu u čast proslave glumičinog 50. rođendana.

Zvijezda Iron Mana izgledala je senzacionalno u sićušnom tamnoplavom dvodijelnom bikiniju koji je isticao njezine zategnute trbušnjake dok je pozirala između Dereka, njegovog partnera Nicka Browna i njihovih blizanaca.

Derk je ispod objave napisao: 

"Bože, ovo je 50-ti! Sretan rođendan. Šaljem svu svoju ljubav muzi, mentoru, guruu, Gwyntervencionistu. Cijela moja obitelj te voli (ponekad i više nego mene, zapravo) i želimo ti najbolje desetljeće do sada!".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Derek Blasberg (@derekblasberg)

Derek je podijelio i fotografiju na kojoj Gwyneth pozira sa Blythe Danner (79) i kćeri Apple (18) te je napomenuo da voli njezinu obitelj.

Gwyneth je čestitku dobila i od menađerice Aleen Keshishian koja je podijelila njihovu zajedničku fotografiju pa dodala:
"Prije 30 godina upoznala sam prelijepu i briljantnu Gwyneth. Sretan ti 50. rođendan!".

Glumica je nedavno napisala iskreni post o svom starenju te je objasnila kako je "prihvatila svoje tijelo i oslobodila se potrebe da bude savršena" netom prije svog okruglog i značajnog rođendana.

U drugom dijelu govorila je o uočavanju svojih grešaka iz prošlosti, učenju postavljanja granica i svojim planovima za budućnost.

"Moje tijelo i moja koža bilježe sve promjene koje vrijeme nosi. I time se ponosim. Koža više nije zategnuta, tu su i bore, a svaka od njih mi je draga, jer sam ih zaslužila. Tu su i tragovi opeklina, prst koji se nakon loma nikada nije potpuno oporavio i ne izgleda kao prije, tragovi carskog reza, sijeda kosa... Protiv tragova starenja ne isplati se boriti, to moramo prihvatiti jer je bitka unaprijed izgubljena, ali možemo učiniti mnogo toga za svoje zdravlje i formu".

Inače, kćer Apple i sina Mosesa glumica je dobila u braku s pjevačem grupe Coldplay Chrisom Martinom, a bivši par danas je u sjajnim odnosima. Gwyneth je u sretnom braku sa scenaristom Bradom Falchukom, a Chris je u vezi s glumicom Dakotom Johnson i svi se odlično slažu.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne - 2 +17 Cara Delevingne Celebrity Poslije potresnih fotografija koje su preplavile medije pojavila se kao da se baš ništa nije dogodilo

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel - 1 +6 Deva Cassel - 11 Celebrity Slavni roditelji dugo su je skrivali od javnosti, no više ne mogu, a odrasla je u sliku i priliku svoje prekrasne majke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene