"Nekad davno"

Naša glumica prisjetila se vremena kad nije bilo fotošopa pa objavila svoju fotografiju iz mlađih dana, 2012. uvrštena je među naljepše na svijetu!

Sanja Vejnović Sanja Vejnović Sanja Vejnović/Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović - 2 Sanja Vejnović Sanja Vejnović - 6 Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović (FOTO: Instagram) Sanja Vejnović (Foto: Dnevnik.hr) Sanja Vejnović (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Sanja Vejnović (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) Sanja Vejnović (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) +0 In Magazin: Sanja Vejnović - 5 Galerija

Sanja Vejnović se na profilu na Instagramu vratila u prošlost i podsjetila kako je izgledala u mlađim danima, a razlika gotovo da se i ne vidi.

Naša televizijska i filmska glumica Sanja Vejnović, koja nosi titule i jedne od najljepših, na svom je profilu na Instagramu podijelila nekoliko fotografija iz prošlih dana i oduzela dah svojim pratiteljima.

Pogledaj i ovo Sanja Vejnović ''Pozdrav od djevojčice...'' Omiljena domaća glumica pozirala je s dvije glumačke legende, a jedan ih je komentar posebno ganuo!

"Nekad davno, kada su se fotografije razvijale i nije bilo photoshopa fotografije", napisala je 61-godišnja Sanja koja je pozirala u crnoj kratkoj haljini otvorenih leđa i podignute kose.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

"To je zato što si se ti fotošopirana rodila, ljepotice", "To je fotka", "Predivno", poručili su joj u komentarima.

Sanju inače svrstavaju među najljepše hrvatske glumice, a 2012. godine završila je i na listi priznate filmske internetske stranice IMDb među najljepšim glumicama svijeta starijima od 40 godina.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles Kralj Charles +9 Kralj Charles Zanimljivosti Rijetke fotografije kralja Charlesa i supruge Camille u kupaćim kostimima, paparazzi su ih uhvatili kad su se najmanje nadali!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Miholjek i Saša Kopljar - 2 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 4 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 7 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 6 +9 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 3 Celebrity Voditelj Dnevnika Nove TV snimio poseban trenutak između kolega pet minuta prije emisije: "Čestitke našim mladencima!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene