Isplivao rijetki video

Pogledajte kako je Karleuša izgledala sa samo 17 godina, jedan detalj na njoj nije se promijenio svih ovih godina!

Jelena Karleuša Jelena Karleuša Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša +20 Jelena Karleuša - 6 Galerija

Jelena Karleuša se tijekom posljednjih 30 godina karijere poprilično promijenila, a sada se na društvenim mrežama pojavio video koji pokazuje kako je izgledala davne 1995. godine.

Jelena Karleuša je tijekom posljednjih 30 godina ostvarila uspješnu glazbenu karijeru u susjednoj nam Srbiji i šire, no fotografije i snimke s njezinih glazbenih početaka rijetko se pojavljuju u javnosti i malo je onih koji se sjećaju kako je zapravo tada izgledala.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Ovih se dana na društvenim mrežama pojavio video u kojem 17-godišnja Jelena pjeva svoju pjesmu "Bit ću tvoja" iz davne 1995. godine, dok na sebi ima ultrakratku haljinicu s dekolteom, a duga plava kosa bila je i ostala njezin zaštitni znak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @retro_hitovi

Jelena je do danas izgradila i nešto drugačiji modni stil, pa je ovih dana osvanula u izdanju koje neodoljivo podsjeća na američku reality zvijezdu Kim Kardashian. Pozirala je u crnom svilenom kombinezonu i s plišanim tirkiznim šalom, a zalizani rep i posebne naočale te čizme na petu dodatno su ukrasile njezin stajling. U identičnom stajlingu viđena je i Kim pa se da zaključiti kako Karleuša rado prati njezine trendove.

Njezini pratitelji uputili su joj niz komplimenata ispod posta: "Kraljica estrade", "Grmiš", "Modna ubojica", "Diva", "Sexy dama", "Wow".

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles Kralj Charles +9 Kralj Charles Zanimljivosti Rijetke fotografije kralja Charlesa i supruge Camille u kupaćim kostimima, paparazzi su ih uhvatili kad su se najmanje nadali!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Miholjek i Saša Kopljar - 2 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 4 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 7 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 6 +9 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 3 Celebrity Voditelj Dnevnika Nove TV snimio poseban trenutak između kolega pet minuta prije emisije: "Čestitke našim mladencima!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene