Mladi marko

Grubnića nije lako prepoznati na fotkama s početka karijere, bez mišića i dizajnerskih krpica izgledao je kao druga osoba!

Marko Grubnić Marko Grubnić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić i Indira Levak Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić i Anita Đuzel Marko Grubnić, Anita Đuzel, Asja i Zlatan Zuhrić Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 5 Marko Grubnić +19 Marko Grubnić Galerija

Marko Grubnić danas je poznat po svojem isklesanom tijelu, a najčešće ga se može vidjeti u dizajnerskoj odjeći, no to nije bio slučaj na počecima njegove karijere.

Stilist Marko Grubnić iza sebe ima zavidnu karijeru i u Hrvatskoj je danas jedno od najpoznatijih imena u tom poslu.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 11 Jedan, jedini i neponovljivi! Evo kako se Marko Grubnić mijenjao kroz godine, a ovo su neka od njegovih izdanja koja se nikad neće zaboraviti!

Na sceni je prisutan još od svojih dvadesetih, a sada mu je 40, no mnogi će se složiti da s godinama izgleda samo sve bolje.

U prilog tome idu i njegove fotografije iz 2006. godine, kada je bio na počecima karijere.

Tada se družio s Indirom Levak na otvorenju jedne trgovine, a oboje na fotki izgledaju dosta drugačije nego danas.

Marko je prije 16 godina imao skroz kratku kosu i nije imao bradu. Od tada je poradio i na svojim mišićima, kojima se sada rado hvali na društvenim mrežama, a ne krije ni da se podvrgnuo estetskim zahvatima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Marko se danas može pohvaliti i dugačkim popisom poznatih klijentica, od kojih je svakako najpoznatija i Maja Šuput, a upravo on bira njezina spektakularna izdanja za show "Supertalent" kojima svake nedjelje uveseljava gledatelje.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 1 Britney Spears - 2 Britney Spears - 3 Britney Spears - 5 +16 Britney Spears - 4 Celebrity Potpuno gola Britney Spears na plaži: Priredila pravi show za druge kupače, a onda je fotke bez ijedne krpice javno podijelila!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Tomaž Kavčić Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović +16 Danijela Martinović sa sestrom i mamom Celebrity Danijela u izlasku naletjela na vjenčanog kuma Petra Graše, evo kako je izgledao njihov susret!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene