''Lijepa ulaznica je bila''

Jedan kandidat želio si je promijeniti život, no u tome nije uspio: ''Stvarno mislim da je ovo uništen san...''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Masterchef - 1 In Magazin: Masterchef - 2 In Magazin: Masterchef - 3 In Magazin: Masterchef - 4 In Magazin: Masterchef - 5 In Magazin: Masterchef - 6 In Magazin: Masterchef - 7 In Magazin: Masterchef - 8 In Magazin: Masterchef - 9 In Magazin: Masterchef - 10 +0 In Magazin: Masterchef - 11 Galerija

U posljednjoj epizodi MasterChefa doznali smo imena prvih sedam kandidata koji su ušli u TOP 21, i to u timu Melkiora Bašića. U izazovu ''follow the chef'' morali su replicirati njegovo jelo, a jedan kandidat želio je promijeniti si život, no u tome nije uspio. Idemo u najpoznatiju kuhinju u Hrvata.

U posljednjoj epizodi MasterChefa doznali smo imena prvih sedam kandidata koji su ušli u TOP 21 i to u timu Melkiora Bašića. U izazovu ''follow the chef'' morali su replicirati njegovo jelo, a jedan kandidat si je u najpoznatijoj kuhinji u Hrvatskoj želio promijeniti život, no u tome nije uspio.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Spojio ih je show Pogledajte kako izgledaju privatna druženja omiljenog trojca iz MasterChefa, ne bi vas trebalo iznenaditi gdje su se okupili!

Nikola, Leo, Maja, Lucija, Anita, Luka Marin i Luka Piasevoli - prvih je to sedmero natjecatelja koji su ušli u TOP 21 MasterChefa.

Posljednja dvojica u Melkiorov tim stigla su dodatnim izazovom u kojem su morali ispeći piletinu i napraviti lepezu od krumpira. Darko, koji je silno želio u MasterChefu promijeniti svoj život, bio je, prema ocjeni žirija, najlošiji u tome.

''Darko, žao mi je, ali ti nas napuštaš'', rekao mu je Melkior. 

''Hvala. Stvarno mislim da je ovo uništen san. Ovo je lijepa ulaznica bila, a ja sam je prokockao'', rekao je Darko. 

Preostalih sedmero natjecatelja presretno je što se našlo u odabranom društvu koje ide u MasterChef vilu te se vesele novim izazovima koje će doživjeti u ovom popularnom showu.

''Bilo je teško jer je bilo dosta kandidata, radila se selekcijska faza od Top 21 tako da smo se morali uzdignuti iznad svih tako da nije bilo lako sigurno. Ali evo nas, tu smo'', zaključio je Luka Piasevoli. 

''Osjećaj je TOP, pogotovo ja malo nesigurna u sebe i zato i je trebao taj push i ponosna sam. Ipak je to postignuće neko tako da jako super filing'', zaključila je Lucija Kerečin. 

''Vjerujem sebi da mogu puno napredovati, ali ovdje ima i dosta drugih talenata koje čovjek treba pokazati tako da vidjet ćemo sada dokle ću dogurati'', rekao je Luka Marin. 

''Svakako očekujem upiti što više znanja koja mogu kasnije koristiti'', kaže Maja Šabić. 

Članovi Melkiorova tima spremni su učiti od najboljih i obogatiti svoje znanje u najpoznatijoj kuhinji u Hrvatskoj, a neki od njih su se u kuhanje zaljubili još u djetinjstvu.

''Prvo kuhanje? Teško mi je sad reći, ali mislim da je to bila negdje osnovna škola, uvijek sam se motao po kuhinji kad je mama kuhala, mislim da je to bilo negdje peti, šesti razred'', kaže Leo Jurešić. 

''Ljubav prema kuhanju se rodila davno, uvijek me zanimalo kako baka kuha, ti mirisi iz njezine kuhinje i zahvaljujući tome sam počela i raditi s njom i stvarno, rodila se ljubav'', rekla je Anita Vuković. 

''Vrlo rano, već u osnovnoj školi počeo sam kuhati i raditi neke stvari tako da je to vrlo rano počelo, šesti, sedmi razred'', kaže Nikola Kotur. 

Neki kandidati su nam otkrili što smatraju svojom prednošću u odnosu na ostale natjecatelje.

''Prednosti su mogu reći brzina i snalažljivost u određenim situacijama, te dvije stvari bi istaknuo'', rekao je Leo Jurešić. 

''Ne želim reći da ljudi koji su sa mnom u vili ne vole kuhati, ali ja stvarno gajim tu neku posebnu ljubav prema kuhanju i fokus. Jako sam fokusirana na to što radim'', rekla je Anita Vuković. 

MasterChef je show koji mijenja živote i očekivanja kandidata su velika, a neki su stavili mnogo toga na kocku.

''Ja sam dao otkaz prije ovoga tako da ću svakako otići u kuhinju , a u kojem ću smjeru ići mislim da ću to odabrati kad saznam više stvari o kuhinji'', rekao je Luka Piasevoli. 

Još je 14 mjesta ostalo u MasterChef vili, a kojih će se novih sedam kandidata u nju useliti, provjerite večeras nakon serije Kumovi na Novoj TV.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene