Transformacije slavnih Hrvatica!

Maja, Severina, Indira i Ella na početku svojih karijera izgledale su potpuno drugačije, pogledajte stare fotografije!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Garić i Severina Maja Šuput Ella Dvornik Severina - 2 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 5 Severina - 7 Severina - 3 Severina +20 Severina - 1 Galerija

Maja Šuput, Severina, Ella Dvornik i Indira na početku svojih karijera izgledale su, blago rečeno, drugačije nego danas pa ih s razlogom nazivaju kraljicama transformacije. Od estetskih zahvata do promjene stila odijevanja i šminkanja... Ove dame s godinama izgledaju sve bolje, no kad vidite fotogrfije i videa s početka njihovih karijera nećete vjerovati da se radi o istim osobama. U stilsku arhivu slavnih Hrvatica zavirio je naš Davor Garić.

Ova seksepilna plavuša na crvenom tepihu ukrade sve poglede. Posljednjom fotografijom mnoge je podsjetila na Pamelu Anderson i izazvala lavinu komentara. Ako zavirimo u Ellinu stilsku arhivu - iznenađenje!... Teško biste povjerovali da se ovdje radi o istoj osobi.

Pogledaj i ovo Severina Vučković Gafovi za pamćenje! Seve priznala zašto se hvata za glavu kad vidi svoj spot za ''Gas, gas'', a i Šuput je otkrila svoje sramotne pogreške!

Ella je bez ozbiljne konkurencije u kategoriji najvećih transformacija na domaćoj sceni. Javnost intrigira u kućnom izdnaju bez šminke, jednako kao i svojim modnim kombinacijama.

''Ne robuje ona modi, trendu, uopće...dapače, ona je do te mjere opuštena, po mom ukusu možda malo i preopuštena ponekad, ali kad ima nekakva snimanja, kad ima neka pojavljivanja u javnosti bitna, ona itekako dobro funkcionira'', komentira Marko Grubnić. 

''Ja mislim da je moral jako relativna stvar. Ljude moraš malo gurati onda se nakon nekog vremena naviknu na sve. Meni se iskreno ne da glumiti, onda rađe stavim sve karte na stol, tko se hoće družit sa mnom može, tko neće ne mora'', zaključila je Ella jednom prilikom.

Sličnog je životnog mota i Severina. U više od 30 godina karijere nema tog stila koji nije isprobala, no rezultat je uvijek isti - nema tko se za njom okrenuo nije.

''Kažem da je Severina stvarno zasluženo na listama najbolje odjevenih Hrvatica jer ona to zaista je, koliko god mi o tome šutjeli, kako se kaže. Ona zaista ima perfektne komade. Po nekakvim svjetskim standardima i njen Instagram kad listao kao da gledamo nekakav časopis izvana modni'', zaključio je Marko. 

Od Majinih preobrazbi moglo bi vam se zavrtjeti u glavi. Ovoj kraljici transformacije zaštitni je znak plava kosa, no sve ostalo mijenja se brzinom munje.

''Maja nema šta nije isprobala. Ja nekako iz svoje frustracije, želje, ja to sve nekako kroz nju filtriram. Ona to sjajno iznosi'', govori Marko. 

''Non stop čitam po nekakvim portalima ''Pogledajte kako je Maja Šuput izgledala prije 20 godina!'' To je kao jako fora. Kao da drugi nisu drukčije izgledali. Iako se slažem da sam ja izgledala drukčije, ali opet, pogledajte ljudi svoje slike prije 20 godina. Niste izgledali tako. Danas, ako ništa drugo pobijeliš zube'', zaključila je Maja jednom prilikom. 

''Beskrajno mi vjeruje i to je nešto na što sam najponosniji u životu, jer to je žena gdje zaista se dogovorimo oko datuma snimanja spota, ona pojma nema što će obući u svom vlastitom spotu, dakle do te mjere mi vjeruje'', govori Marko Grubnić. 

A znate li tko je ova crnokosa Amazonka s energijom vulkana? Indiru s početka karijere s ovom današnjom povezuje tek zarazni osmijeh.

''Bilo je tu svega, crne kose, crvene kose, smeđe kose, perika je tu bilo i evo sad ova plava koja je nekako najduže'', rekla je Indira jednom prilikom. 

Stilske transformacije Nives Celzijus ne prestaju se nizati od početka njezine karijere, no jedna stvar ne jenjava - oduzima dah u roku keks.

''Ovo je nešto na što sam ja zaista ponosan i na sebe i na nju. ja bih osobno volio da ona ovako hoda od 0 do 24 po cesti i uvijek'', govori Marko Grubnić. 

''Pa da, ima taj jedan Markov poseban korzet, koji nije bio samo u jednoj emisiji, nažalost. S jedne strane nažalost jer doslovce ne mogu disati u njemu i znala bih poslije kad skinem korzet imati tragove. Pita me kćer ''Mama, jel tebe netko tuče'', a opet tu je tajna mog uskog struka i ljepote, tako da me zaista usuče u taj korzet i onda dobijem te savršene proporcije'', priča Nives. 

''Ona zaista radi ono što bi svi mi trebali raditi, a to je da ona nosi tu odjeću, ona je tu glavna i ona ustvari šalje poruku odjećom, to bi ustvari svatko od nas trebao raditi. To Nives radi sjajno'', govori Marko Grubnić. 

Sudeći prema liku i djelu ovih dama, nećemo morati dugo čekati do njihovih sljedećih transformacija.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene