Samozatajna Farija

Zvijezda druge emisije Supertalenta o novom članu žirija: ''Nekako, kad sam ga prvi put vidjela...''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Zvijezde druge epizode Supertalenta - 1 In Magazin: Zvijezde druge epizode Supertalenta - 2 In Magazin: Zvijezde druge epizode Supertalenta - 3 In Magazin: Zvijezde druge epizode Supertalenta - 4 In Magazin: Zvijezde druge epizode Supertalenta - 5 In Magazin: Zvijezde druge epizode Supertalenta - 6 In Magazin: Zvijezde druge epizode Supertalenta - 7 In Magazin: Zvijezde druge epizode Supertalenta - 8 In Magazin: Zvijezde druge epizode Supertalenta - 9 In Magazin: Zvijezde druge epizode Supertalenta - 10 +1 In Magazin: Zvijezde druge epizode Supertalenta - 11 Galerija

Iza nas je druga audicijska emisija Supertalenta. I u njoj se našao još jedan zlatni gumb. 12-godišnja Farija Gaši očarala je žiri svojim predivnim glasom, a Maja Šuput Tatarinov nagradila ju je izravnim plasmanom u polufinale showa. Uz Fariju, sinoć su nas kandidati zabavili street workoutom, plesom s akrobacijom, neobičnim i opasnim performansom. Našao se tu i jedan povratnik.

Koliko 12-godišnja Farija Gaši lijepo pjeva, doznala je sada cijela Hrvatska, jer Farija je baš sve očarala svojim glasom. Na pozornici Supertalenta otpjevala je pjesmu ''Da je tuga snijeg''.

Pogledaj i ovo Davor Bilman Gori od želje! Davor Bilman otkrio što jedva čeka: ''Dosad se pokazalo da je to uvijek napeto, neki znaju iznenaditi!''

I nitko iz žirija i publike nije ostao ravnodušan. Maju Šuput je svojim nastupom rasplakala i nije bilo druge nego da Maja u ovoj sezoni stisne svoj Zlatni gumb.

A ponos sada osjeća i samozatajna Farija. Maju je i ranije priželjkivala upoznati:

''Ona mi je najdraža jer volim njezine pjesme i uvijek je nasmijana i uvijek je vesela i smiješna'', kaže Farija. 

Ali, čini se, dobiva i konkurenciju među ostalim članovima žirija:

''Ovaj novi član Fabijan mi je isto super. Nekako prvi put kad sam ga vidjela, uvijek je veseo kao da je tu već godinama'', zaključila je Farija. 

I dok Farija danas sigurno prima čestitke na izravan plasman u polufinale, ovog tjedna govorit će se i o Dini, koji je na Supertalentu bio prije 3 godine:

Na pozornicu Supertalenta vratio se kako bi osvijetlio svoj obraz i to je i uspio!

Muy Moi stigao je iz Španjolske kako bi svojim nastupom šokirao!

Dobro smo se zabavili i uz nastup Spartanka Smotanka. Malo plesa s akrobacijom na kolutu donijela je Maria Lopez. Multi-voicer Mario svoju moć vokalne transformacije demonstrirao je imitacijama brojnih poznatih ličnosti. 

Filip je uz svoj tim pokazao street workout, pa je potom to učinio i Fabijan. 

Breakdance su pokazali Roko i Filip. 

Audicija je iza njih i sada valja pripremati idući nastup. Fariji se već smiješi polufinale, za koje se pomalo priprema:

''Još gledam i moram još vidjet, ali to će biti iznenađenje'', kaže. 

A tko će pokušati ondje joj se pridružiti, vidjet ćemo već sljedeće nedjelje u novoj audicijskoj emisiji Supertalenta na Novoj TV.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene