Avantura koja mijenja život

Otvorene audicije za novu sezonu Survivora: Evo što bivši natjecatelji poručuju onima koji razmišljaju o prijavi!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Survivor - 1 In Magazin: Survivor - 2 In Magazin: Survivor - 3 In Magazin: Survivor - 4 In Magazin: Survivor - 5 In Magazin: Survivor - 6 In Magazin: Survivor - 7 In Magazin: Survivor - 8 +0 In Magazin: Survivor - 9 Galerija

Nakon uspješno završene sezone zabavno-natjecateljskog showa ''Survivor'', vrata jednog od najuspješnijih televizijskih formata ponovno se otvaraju. Svima koji razmišljaju da se prijave u novu sezonu, bivši natjecatelji Survivora poručuju kako neće požaliti ako se odluče na taj korak. Koliko im je sudjelovanje u Survivoru promijenilo život, ali i otvorilo neka nova vrata, otkrili su Juliji Bačić Barać za In magazin.

Avantura života, prilika koje se ne propušta - tako natjecatelji prošle sezone Survivora opisuju svoje iskustvo u ovom zabavno -natjecateljskom showu koji je njihove živote promijenio nabolje.

Pogledaj i ovo Mario Mlinarić Počinje avantura Mario Mlinarić vratio se na omiljenu egzotičnu lokaciju i najavio: "Očekujte neočekivano!"

''Promijenilo me je u smislu da stvarno jako puno vjerujem u sebe'', kaže Nevena. 

''Dobio sam na samopouzdanje i sigurnosti, ali ono što sam zaključio je da mogu sve'', kaže Goran. 

''Uvijek kad napraviš neki veći korak u životu pogotovo ono televizija, upoznaš puno ljudi i naravno da ti se otvori puno vrata'', rekla je Tena. 

Nakon završetka Survivora, otvorila su im se neka nova vrata, a show je ispunio sva njihova očekivanja.

''Svi imamo neke svoje razloge zašto smo uopće došli tamo, meni je bila želja da vidim tu prirodu da probam kako je živjeti bez moderne tehnologije, bez hrane bez nekih osnovnih uvjeta koje imamo tu i stvarno jedno nezaboravno iskustvo'', kaže Goran. 

''Prezanimljivo, ja sam baš uživala u tome'', kaže Tena. 

''Da se mogu prijaviti u iduću sezonu definitivno bih to napravila i malo sam ljubomorna na sve kandidate koji će tek uću u Survivor'', kaže Nevena. 

Prošlogodišnja pobjednica Nevena Blanuša nije jedina koja bi sve ponovila.

''Želim se ponovno vratiti tamo i proći sve to ako ne i gore'', kaže Nika. 

''Kad je završio Survivor rekao sam ne treba mi odmor ali sad s odmakom od par mjeseci rekao bih definitivno bi i ako se ikakva prilika ukaže ja se vraćam'', kaže Goran. 

''Da moram tu biti još pola godine bila bi toliko mi je bilo dobro'', rekla je Tena. 

Tri mjeseca živjeli su u Dominikanskoj Republici, a tamošnja priroda i teške dane činila je ljepšima.

''Sam taj izlazak, zalazak sunca i sve te boje nekako ti poprave dan'', kaže Nevena. 

''Predivno je, tamo su boje drugačije to je fascinantno kao da si ušao u razglednicu plava boja mora je totalno neka drugačija plava plava je'', kaže Tena. 

Nova sezona uskoro počinje, zato požurite s prijavama. Svi željni novih avantura prijaviti se mogu na internetskoj stranici novatv.hr/survivor.

''Ja bih rekla da svaka osoba kojoj zaigra srce i zatitra kad se sjeti same prijave bi se trebala prijaviti'', poručila je Nevena. 

''Ovo iskustvo ne možete doživjeti na niti jedan drugi načini ne možete to platiti'', kaže Goran. 

''Nemate što za izgubiti život vaš će vas tu čekati obitelj, prijatelji, škola, posao sve će vas čekati i kad se vratite možete to sve upgradeat'', kaže Nika. 

''Svatko može izvući iz svog života nešto zbog čega bio bio dobar za Survivor i možda baš vas traže'', kaže Goran. 

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene