Inspiracija iz Jamesa Bonda

Stjepan Hauser objavio novi spot i najavio prvu solo turneju "Rebel With A Cello Tour"!

Stjepan Hauser Stjepan Hauser PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser +0 Stjepan Hauser Galerija

"Bésame Mucho" je novi pitoreskni i romanični spot Stjepana Hausera. Ovaj meksički standard u Hauserovoj verziji albuma objavljen je na albumu "The Player“ koji se našao i na Billboardovoj ljestvici albuma.

Spot je inspiriran je Hauserovim obožavanjem filmova o Jamesu Bondu. Snimljen je u upečatljivoj crno-bijeloj tehnici koja evocira mističnu privlačnost koju možemo usporediti s ostalim filmskim klasicima iz 1960-ih poput: „To Russia with Love“ i „Last Year at Marienbad“. Radnja prati Hausera uhvaćenog u noći flerta što dovodi do komičnog završetka filmskog scenarija.

Pogledaj i ovo Nuša Hauser - 3 Muzikalna obitelj Znate li da Stjepan Hauser ima i sestru? Ne voli se medijski eksponirati, ali u jednom je području vrlo cijenjena

Jedna od najomiljenijih pjesama u povijesti latino glazbe (Consuelo Velázquez), doživjela je reinterpretacije eklektičnih umjetnika kao što su Diana Krall, The Beatles, Frank Sinatra, Cesária Évora i Andrea Bocelli. U skladu s neukroćenom maštom, HAUSER je odlučio usporiti tempo pjesme i isporučiti mračno zavodljivu izvedbu u stilu špijunske glazbe 60-ih.

“Budući da je to jedna od najpoznatijih pjesama latinoameričkog svijeta, bilo je važno pristupiti joj u potpuno novom smjeru pa smo krenuli s vibrom Jamesa Bonda koja zvuči pomalo opasno,” kaže Hauser.

Hauser će ponovno u 2023. proputovati svijetom u sklopu svoje prve solo turneje "Rebel With A Cell Tour“ u sklopu koje će 25. listopada 2023. nastupiti i u zagrebačkoj Areni.

"Moja vizija prvog dijela koncerta je da bude više klasičan, a onda će mi se u drugoj polovici pridružiti bend i puhačka sekcija i sve ćemo rasplesati", kaže. “Ove pjesme voli toliko ljudi i uzbuđen sam što ih mogu podijeliti onako kako ih nitko prije nije čuo – jedva čekam proširiti njihovu radost, ljubav i energiju diljem svijeta.”

Hauser je nedavno objavio hvaljeni album "The Player“ koji je snimio s Češkim nacionalnim simfonijskim orkestrom.

Cijenjen u cijelom svijetu zbog svog zadivljujućeg nastupa uživo, već je izašao na pozornicu u više od 40 zemalja diljem svijeta (uključujući povijesne prostore kao što su Radio City Music Hall u New Yorku i Royal Albert Hall u Londonu) te je nastupao uz izvođače kao što su Andrea Bocelli, Red Hot Chili Peppers i Elton John. Nastupio je i na ovogodišnjem 79. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, otvarajući finalnu večer dodjele nagrada, a nastupio je čak i u Vatikanu.

Ostali nastupi uključuju širok raspon TV emisija kao što su: The Bachelorette, Today Show, Good Morning America, Ellen, The Late Show sa Stephenom Colbertom, CNN en Español, kao i sportski prijenosi poput NFL-a i UEFA-e.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene