Velika tuga

Tragična smrt lijepe glumice sve je šokirala: Imala je samo 33 godine, a iza sebe je ostavila malenog sina

Naya Rivera Naya Rivera Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Naya Rivera (Foto: Getty) Naya Rivera i Ryan Dorsey (Foto: Getty) Naya Rivera (Foto: Getty) Naya Rivera (FOTO: Getty) Naya Rivera - 1 Naya Rivera - 2 Naya Rivera - 3 Naya Rivera - 4 Naya Rivera - 5 Naya Rivera - 6 +10 Naya Rivera - 7 Galerija

Sin Naye Rivere, Josey Hollis Dorsey proslavio je 7. rođendan, evo što mu je tata Ryan Dorsey poklonio za rođendan.

Maleni sinčić pokojne glumice Naye Rivere, Josey Hollis Dorsey, proslavio je svoj 7. rođendan, a fotografije veselog dječaka na Instagramu je podijelio njegov otac Ryan Dorsey.

Pogledaj i ovo showbuzz ne vjeruje da je nema Bivši muž preminule glumice prvi put progovorio od tragedije i rasplakao mnoge

Ryan je sinu za rođendan poklonio psa, a maleni je bio oduševljen svojim poklon, pa je sa psom, kojeg je nazvao Cliford, pozirao za Instagram.

''Rani rođendanski poklon za Joseyja! Star je osam tjedana, oni su ga nazvali Goldie, a ja sam je zvao Goldie Bear. Najslađa je kujica. Ipak, Josey je odlučio da će se zvati Cliford bez obzira na to je li muško ili žensko!'' napisao je Ryan u opisu objave.

Fotografije Joseyja možete vidjeti na Ryanovu profilu na Instagramu.

Njegovu sinu ovo je već treći rođendan koji slavi bez svoje majke Naye.

Naya je bila jedna od najpoznatijih i omiljenih glumica tinejdžerskih filmova i serija, a proslavila se ulogom u seriji ''Glee''.

Podsjetimo, Rivera je u srpnju 2020. godine preminula u jezeru Piru u Americi. 33-godišnja Naya život je izgubila prilikom pada s čamca, a u nesreći je uspjela spasiti tada četverogodišnjeg sina Joseyja, s kojim je krenula na plovidbu jezerom Piru.

"Prikupila je dovoljno energije da vrati sina na čamac, ali nedovoljno da spasi samu sebe", izjavio je šerif okruga Ventura Bill Ayub, u kojem se tragični slučaj dogodio.

Maleni je spasiocima koji su ga pronašli rekao da je njegova mama otišla plivati, ali da se nije vratila i da je vidio kako nestaje pod vodom, a nakon toga je zaspao. Da je Naya Rivera nestala, otkriveno je nakon što nije vratila iznajmljeni čamac i nakon što je na njemu pronađen jedan prsluk za spašavanje, dok je drugi nosio dječak.

Nakon šestodnevne potrage njezino je beživotno tijelo pronađeno na sjeveroistočnom dijelu jezera, a obitelj nadu da će je pronaći živu nije gubila sve do kraja.

Šokantna vijest o smrti i najprije nestanku glumice zabrinula je obožavatelje diljem svijeta, koji su se nadali da će glumica ipak izvući živu glavu i da će je pronaći. Međutim, nisu ih dočekale dobre vijesti.

Osim u seriji "Glee", Naya, za koju su svi imali samo riječi hvale, pojavila se u sitcomu "Kraljevska obitelj", u kojem je počela glumiti sa samo četiri godine i dobila nominaciju za najbolju mladu glumicu, zatim u komediji "Gospodar prerušavanja" i seriji "Step Up".

Naya je sina Joseyja dobila s bivšim suprugom, glumcem Ryanom Dorseyjem, a nakon glumičine smrti svijet su obišle vijesti kako se njezina sestra Nickayla uselila k Ryanu. On je komentirao kako ga je to molio njegov sin te je rekao da se neće obazirati na zlobne komentare. Glumac je zahvalio Nickayli što je život i manekensku karijeru stopirala kako bi mu pomogla s odgojem sina nakon tragične Nayine smrti.

Prije vjenčanja s glumcem Naya je bila u vezi s Big Seanom nekoliko mjeseci do travnja 2014., kada je ispričala da je za njihov prekid saznala kada i ostatak svijeta. On je sve objavio na internetu, a s njom navodno prije toga ni o čemu nije razgovarao. Nakon Dorseyja bila je u vezi s umirovljenim nogometašem Jermaineom Jonesom, i to od siječnja 2020. godine pa sve do svoje smrti.

Inače, brojni vjeruju kako filmsku ekipu iz serije ''Glee'' prati prokletstvo jer su tri osobe iz serije dosad izgubile život. Prvi je među kolegama život tragično izgubio Corey Monteith, potom Mark Salling, a na kraju i divna Naya.

Corey je izgubio bitku s drogom i alkoholom, koji su bili jači od njega 2013. godine. Njegov kolega Mark svoj je život samostalno okončao 2018. godine nakon optužbi za pedofiliju, a Naya je svoj život izgubila utapanjem.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović +27 Milica Pavlović Celebrity Srpska folk-zvijezda pozirala u bikiniju bez šminke i fotošopa pa pokazala svoju prirodnu ljepotu

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Milana Vlaović Kovaček Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Milana Vlaović (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) +2 Spisateljica Milana Vlaović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Bivša supruga našeg nogometaša i 11 godina nakon razvoda nosi njegovo prezime, a još plijeni poglede gdje god se pojavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene