sad ima njegovu podršku

Sin legendarnog košarkaša u vrućim hlačicama i leopard čizmama privukao znatiželjne poglede, ocu je trebalo vremena da ga prihvati ovakvog

EJ Johnson EJ Johnson Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju EJ Johnson EJ Johnson - 1 EJ Johnson - 3 EJ Johnson - 4 EJ Johnson - 2 EJ Johnson - 1 EJ Johnson - 2 EJ Johnson - 3 EJ Johnson - 4 EJ Johnson - 5 +10 EJ Johnson (Foto: Profimedia) Galerija

Sin Magica Johnsona, EJ Johnson, poznat je po svojem ženstvenome stilu, a sada su ga paparazzi snimili u vrućim hlačicama i čizmama leopard uzorka.

Sin jednog od najboljih košarkaša svih vremena, Magica Johnsona, 30-godišnji EJ Johnson, deklarira se kao gej i rodno fluidna osoba te njeguje svoju ženstvenu stranu.

Pogledaj i ovo EJ Johnson (Foto: Profimedia) Osebujan stil! Sin slavnog košarkaša plijenio pažnju u ekstra kratkoj haljini: "Osjećam se ugodno i volim svoje tijelo"

EJ je televizijska ličnost, a poznat je i po svojem osebujnom stilu, kojim privlači pozornost gdje god se pojavi.

Tako nije mogao izbjeći paparazze tijekom šopinga u Beverly Hillsu, za koji je složio upečatljiv stajling. U dugačkoj bijeloj košulji, vrućim hlačicama od trapera i leopard čizmama EJ je prštao samopouzdanjem i nije se obazirao na znatiželjne poglede, na koje se već i navikao.

EJ je 2013. godine priznao da je gej te se identificira kao rodno fluidna osoba, a dugo se šuškalo i da želi promijeniti spol, o čemu je svojedobno i sam progovorio.

"Volim sebe takvog kakav jesam. Sretan sam i zadovoljan sa sobom. Uvijek sam govorio da, ako se netko ne osjeća dobro u svom tijelu, treba nešto poduzeti po tom pitanju. Ja se ne osjećam kao da sam u pogrešnom tijelu. Osjećam da je ovo tijelo u kojem trebam biti. Ne osjećam potrebu za promjenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Osjećam se ugodno u svojoj koži i volim svoje tijelo", rekao je za E! News.

Objasnio je i kako mu moda dopušta da pokaže svoju muškost, ali i ženstvenu stranu.

"Mogu biti muževan, mogu biti ženstven. Mogu raditi što god želim i uspjeti u tome. Ako želim odjenuti haljinu, tada ću to učiniti. Ali ne želim to raditi stalno", istaknuo je.

Njegov otac priznao je da mu ispočetka nije bilo drago što mu je sin gej, ali danas mu je najveća podrška te je nedavno za medije izjavio i kako mu predviđa veliku holivudsku karijeru.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson - 2 Rebel Wilson - 4 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 1 +14 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Zanimljivosti Objavila je nove fotke nakon gubitka 35 kilograma, ova transformacija mnogima je i dalje nevjerojatna!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel - 1 +6 Deva Cassel - 11 Celebrity Slavni roditelji dugo su je skrivali od javnosti, no više ne mogu, a odrasla je u sliku i priliku svoje prekrasne majke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene