Predobra garderoba!

Severina zbog neuobičajenog outfita od pratitelja dobila novu titulu: "Najmodernija žena na Balkanu!"

Severina Severina Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina - 7 Severina Davor Garić i Severina In Magazin: Severina Severina - 3 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 5 +20 Severina - 1 Galerija

Severina je za odlazak na izložbu odjenula vrlo elegantnu kombinaciju koja je oduševila njezine pratitelje.

Pjevačica Severina na svom Instagram profilu objavila je niz fotografija sa izložbe koju je posjetila, a svi su pažnju usmjerili na njezin potpuno drugačiji outfit koji do sada nismo imali priliku vidjeti. 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Riječ je o bijeloj bluzi uz vrat koja sadrži puf rukave, a nju je Severina uvukla u maslinastu suknju neobičnog materijala s dubokim prorezom koji je istaknuo njezine vitke noge. Do izražaja je došao i neobično dizajnirani prsluk u tri boje, a kao modni dodatak nosila je svijetlo plavu torbicu.

Kosu je odlučila ostaviti ravno, a na usnama je nosila bež ruž te su na njezinim očima prevladavale jesenske nijanse sjenila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Dizajnerica Matija Vujica prva se našla u komentarima pa je pjevačici na modni odabir dala pozitivan utisak: "O da" te dodala emotikon smajlića sa zaljubljenim očima.

Post nije mogla preskočiti ni regionalna pjevačica Ana Bekuta: "Kakav stajling", a našla se tu i organizatorica Gianna Apostolski koja je dodala: "Gospođo" sa emotikonom goruće vatrice.

Severini pratitelji navikli su je gledati u svakakvim modnim kombinacijama, no čini se kako ih je ova ipak posebno dojmila:

"Totalno si mi jesenski šik", "Najmodernija žena na balkanu", "Veoma elegantna", "Divna si", "Prava ljepotica", "Garderoba ti je top".

Severina je ovih dana na Instagramu objavila video s producentom Filipom Miletićem, za kojeg se neko vrijeme šuškalo da joj je dečko, te je otkrila da rade na novom albumu.

"Napokon", "Sretno", "Jedva čekamo", "Koja si ti boginja", "Čekamo hit", "Ajmo", pisali su joj fanovi koje je razveselila vijest.

Ovog je ljeta otkrila detalje o svojem nadolazećem albumu.

"Ono što mogu reći na temu novog albuma je da ćemo ustvari izdati dva albuma u razmaku od tri mjeseca, kao A i B stranu. Svaka je pjesma na albumu vrijedna i dobro zamišljena, drugačije je i, što bi se reklo, moderno i zato smo odlučili da neću odmah izbaciti 12 pjesama kao kupus-salatu. Obje strane, odnosno oba dijela albuma producentski su kompaktna. Prvo ide glavno jelo kao A strana, a onda desert kao B strana", ispričala je Severina za Novi list te otkrila da će se album zvati "Sorry, sorry".

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles Kralj Charles +12 Kralj Charles Zanimljivosti Rijetke fotografije kralja Charlesa i supruge Camille u kupaćim kostimima, paparazzi su ih uhvatili kad su se najmanje nadali!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša +26 Jelena Karleuša Nekad i sad Pogledajte kako je Karleuša izgledala sa samo 17 godina, jedan detalj na njoj nije se promijenio svih ovih godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene