"Prikladano za kraljicu"

Zvijezda hit-serije osvanula u svom najseksi izadnju dosad, ispod mrežaste haljine malo je toga sakrila!

Olivia Cooke Olivia Cooke Savage X Fenty/Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Cooke - 2 Olivia Cooke - 1 Olivia Cooke - 4 Olivia Cooke - 3 Olivia Cooke Olivia Cooke - 1 Olivia Cooke - 2 Olivia Cooke - 4 Olivia Cooke - 5 Olivia Cooke - 3 +1 House of the Dragon - 2 Galerija

Olivia Cooke snimila je seksepilnu kampanju za Rihanninu liniju donjeg rublja pa objavila izazovnu fotografiju i na svom profilu na Instagramu.

Zvijezda serije "House of the Dragon" Olivia Cooke osvanula je u jednom od svojih najseksepilnijih izdanja nakon što ju je Rihanna odabrala za novu ambasadoricu svog brenda donjeg rublja Savage x Fenty.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

28-godišnja britanska glumica osvanula je na fotografijama noseći mrežastu haljinu na jedno rame, a ispod koje se jasno vide grudnjak i tangice u kojima je ponosno pokazala bujnu pozadinu, te u neonskom kompletu u kojem je zavodljivo pozirala.

"Prikladano za kraljicu. Čipka i koža izgledaju savršeno za željezno prijestolje", stoji u opisu kampanje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Olivia se o novoj suradnji oglasila i na svom profilu na Instagramu na kojem ju prati 278 tisuća pratitelja i jasno dala do znanja koliko zapravo obožava Rihannu i koliko joj znači njihova suradnja.

"Skočila bih s litice za Rihannu pa se ovo činilo kao bolja opcija", napisala je maštovita Olivia.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Cooke (@livkatecooke)

Glumica je ovih dana progovorila o vlastitom mentalnom slomu u dobi od 22 godine dok je snimala "Thoroughbreds" i "Ready Player One back to back".

"Bilo mi je loše, loše. Užasno, zapravo. Čeznula sam za domom i ne znajući to, nisam prestajala od svoje 18. godine", izjavila je za Observer Magazine te dodala kako je bilo vrlo vješta u skrivanju vlastite depresije koja se pogoršala Brexitom i američkim predsjedničkim izborima na kojima je tada pobijedio Donald Trumpa što joj je stvorilo dodatnu anksioznost.

Olivijino mentalno zdravlje nije se poboljšalo kada se preselila u Vancouver kako bi snimala svoju ulogu djevojke Normana Batea, Emme Decody, u "Bates Motelu" tijekom pet sezona u rasponu od 2013. do 2017. godine.

"Jako sam zahvalan na tom poslu, ali bilo mi je jako teško. Svi smo imali različite priče, tako da sam puno vremena provodio u svom stanu u Vancouveru", otkrila je.

Bivša djevojka Christophera Abbotta rekla je da su se njezine stalne, uporne i tjeskobne misli smanjile do 2019. godine i da se sada osjeća prilično zadovoljnom, prvi put u posljednjih nekoliko godina.

Priznala je i da nikada nije gledala "Igru prijestolja" prije nego što je dobila ulogu Lady Alicent Hightower u prednastavku Georgea R. R. Martina i Ryana Condala "Zmajeva kuća".

"Opirem se stvarima koje su popularne, ali na vlastitu štetu, jer je stvarno je**** dobro", izjavila je Olivia.

Unatoč svemu još uvijek ne vjeruje da će ikada postati velika slavna ličnost, a do privatnosti puno drži.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Farija Gaši, Supertalent - 2 Farija Gaši, Supertalent - 1 Farija Gaši, Supertalent - 3 Maja Šuput, Supertalent +15 Farija Gaši, Supertalent - 5 Celebrity Poslije nje emotivna pjesma Dine Merlina dobila je jednu sasvim novu dimenziju: ''Bilo mi je žao vidjeti ih kako plaču, ali sam bila i ponosna!''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles Kralj Charles +9 Kralj Charles Zanimljivosti Rijetke fotografije kralja Charlesa i supruge Camille u kupaćim kostimima, paparazzi su ih uhvatili kad su se najmanje nadali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene