Kakva ljepotica!

Slavni roditelji dugo su je skrivali od javnosti, no više ne mogu, a odrasla je u sliku i priliku svoje prekrasne majke!

Deva Cassel Deva Cassel Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel - 1 Deva Cassel - 11 Deva Cassel - 3 Deva Cassel - 5 Deva Cassel - 6 Deva Cassel - 8 Deva Cassel - 13 +0 Deva Cassel Galerija

Kći Monice Belluci i Vincenta Cassela, Deva Cassel, gradi manekensku karijeru, a neodoljivo nalikuje na svoju majku koja se pohvalila njezinim najnovijim uspjehom.

Kći bivšeg glumačkog para Monice Bellucci i Vincenta Cassela, 18-godišnja Deva Cassel, odrastala je daleko od očiju javnosti, no poznati roditelji više je ne mogu skrivati.

Pogledaj i ovo showbuzz baš su slične! Poznata mama dugo ju je skrivala od javnosti, a sad se hvali svojom lijepom nasljednicom koja je njezina slika i prilika!

Deva je na uzlaznoj putanji svoje manekenske karijere i sada je po treći put nosila reviju poznatog modnog dvojica Dolce & Gabbana.

Njezinim najnovijim uspjehom na Instagramu se pohvalila ponosna mama koja je objavila Devinu fotografiju s partyja nakon revije na kojem je zablistala u elegantnoj zelenoj haljini, a mnogi su komentirali da je Monicina slika i prilika.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Osim Deve, Monica s bivšim suprugom Vincetom ima i 12-godišnju kći Leonie. Njih dvoje upoznali su se 1996. godine, kad su zajedno snimali film "Apartman", a vjenčali su se 1997.

Navodno su imali otvoreni brak te su oboje često mijenjali seksualne partnere, o čemu je brujao cijeli Hollywood. Ona je čak jednom prilikom izjavila da od supruga i ne očekuje vjernost ako ga ne vidi po tri mjeseca, koliko su znali biti razdvojeni zbog poslovnih obveza. Razveli su se 2013. godine.

Monica je nakon razvod pronašla sreću s 18 godina mlađim umjetnikom i scenografom Nicolasom Lefebvreom, s kojim je u vezi od 2017. godine. Iza sebe ima još jedan propali brak s fotografom Claudiom Bassom, za kojeg se udala 1990. godine i razvela četiri godine kasnije.

Vincet, pak, 0d 2016. ljubi 31 godinu mlađu manekenku Tinu Kunakey s kojom je u travnju 2019. dobio kći Amazonie.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana Huljić +19 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić u prvom javnom izlasku nakon rođenja kćeri Albe, Graše nije bilo na vidiku, a evo tko joj je pravio društvo tijekom večeri!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Weston Cage Coppola - 2 Weston Cage Coppola - 3 Weston Cage Coppola - 1 Weston Cage Coppola - 3 +16 Weston Cage Coppola - 4 Celebrity Rijetki znaju da je ovo sin jednog slavnog glumca, u javnosti ga nema često, a sličnost među njima teško je uočiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene