Kakvo izdanje!

Jedna od najljepših glumica iznenadila seksi outfitom, u mini haljini s dekolteom izgledala je senzacionalno!

Mila Kunis Mila Kunis Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis Mila Kunis Mila Kunis Mila Kunis za ''Crnog labuda'' - 1 Mila Kunis za ''Crnog labuda'' - 2 Mila Kunis Ashton Kutcher i Mila Kunis Natalie Portman, Mila Kunis (Foto: Getty Images) Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) +6 Mila Kunis (Foto: Profimedia) Galerija

Mila Kunis na premijeru filma "Luckiest Girl Alive" stigla je u crnoj ultrakratkoj haljinici s dubokim dekolteom.

Glumica Mila Kunis gostovala je na premijeri filma u New Yorku gdje je mamila poglede u svom crnom outfitu.

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher i Reese Witherspoon Evo kako je to objasnio! Ashton Kutcher postao je glavna tema društvenih mreža zbog načina na koji je pozirao s kolegicom Reese, za njegov postupak opomenula ga je i slavna supruga!

Zablistala je u kratkoj crnoj haljinici s izraženim dekolteom koji je svu pažnju usmjerio na njezine bujne grudi. Visoke crne čizme na petu i valovi u kosi dodatno su začinile modni odabir. 

Šminkom je istaknula svoje smeđe oči, a od nakita je nosila samo srebrno prstenje.

Fotografiju je podijelila i na svom Instagram profilu gdje je prati čak 653 tisuće pratitelja, a oni su je obasipali komplimentima:

"Sexy", "Ljepotica", "Goriš", "Prelijepa", "Savršena", "Blistaš", "Wow".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Kunis (@milalkunis)

Na premijeru je došla bez pratnje supruga Ashtona Kutchera, ali je rado pozirala s ostalim kolegama.

Inače, Ashton i Mila su u braku od 2015., a o njihovoj vezi se počelo šuškati u travnju 2012. Prije nego što su završili skupa, Kunis je bila u dugoj vezi s problematičnim glumcem Macaulayjem Culkinom, zvijezdom franšize "Sam u kući" te je on teško podnio njihov prekid.

Kutcher je 2013. okončao razvod od 16 godina starije Demi Moore koju je to shrvalo pa ga je za svašta optuživala u javnosti. Zanimljivo je da se Mila i Ashton poznaju još iz 90-ih kada su glumili par u komičnoj seriji "Lude sedamdesete" koja se emitirala od 1998. do 2006.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Dino i Viktorija Rađa s Petrom Grašom i Hanom Huljić +22 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Celebrity Prva fotografija Hane Huljić u šetnji s kćerkicom Albom, tate Petra Graše ovaj put nije bilo na vidiku

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +31 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić potaknula je na komentare pomalo ležernim odabirom outfita za vjenčanje prijateljice, ali je svejedno dobila hrpu komplimenata!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene