ovo je hit!

Urnebesna snimka Kim Kardashian proširila se internetom, pogledajte zašto je postala predmet ismijavanja!

Kim Kardashian - 6 Kim Kardashian - 6 TikTok/Screenshot 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 3 Kim Kardashian - 5 Kim Kardashian - 4 Kim Kardashian Kim Kardashian, Dolce & Gabbana Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian +14 Kim Kardashian Galerija

Kim Kardashian pojavila se na reviji u Milanu u pripijenoj srebrnoj haljini u kojoj se uopće nije mogla kretati, pa nije trebalo dugo da snimka ovih prizora postane pravi hit!

Reality zvijezda Kim Kardashian na tjednu mode u Milanu predstavila je svoju kolekciju "Ciao Kim", koja je nastala u suradnji s čuvenim talijanskim brendom Dolce & Gabbana.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Nakon revije održana je zabava, na kojoj je Kim istaknula svoje bujne obline u pripijenoj srebrnoj haljini koja je izgledala kao da će se raspuknuti, a otežala joj je i kretanje.

Morala je praviti sitne korake, a poseban izazov predstavile su joj stepenice, na koje se nije mogla uspeti nikako drugačije nego skakutanjem. Jedva je ušla i u automobil, a u njemu nije mogla normalno ni sjediti.

Snimka Kimina hoda i skakutanja postala je hit na društvenim mrežama.

@steph_shep

I’ll let you caption this ⬇️

♬ Funny Song - Cavendish Music

"Ovo je komedija!", "Je li mogla podignuti haljinu?", "Kako je išla na WC?", "Kim će napraviti sve za modu", "Netko ju je trebao nositi po stepenicama" samo su neki od brojnih komentara ispod urnebesnog videa.

Kim je i na reviji nosila haljinu u koju se jedva uvukla, no u njoj je prošetala samo modnom pistom, na kojoj, srećom po nju, nije bilo stepenica.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 1 Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki +0 Elizabeth Debicki Preporuke Princeza Diana mjesec dana prije smrti uživala je na odmoru s ljubavnikom i sinovima, a sada su objavljene fotografije koje slamaju srca

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Žanamari Perčić Nives Celzijus Nives Celzijus +25 Nives Celzijus Celebrity Nives u badiću s opasnim izrezom otkrila tetovažu na intimnom mjestu i zaintrigirala pratitelje: "Što piše?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene