Omaklo joj se?

Najgori Photoshop gaf koji ste vidjeli? Na udaru kritika jer je ovo što je napravila stvarno potpuno nerealno!

Khloe Kardashian - 2 Khloe Kardashian - 2 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian - 1 Khloe Kardashian - 1 Khloe Kardashian - 2 Khloe Kardashian - 3 Khloe Kardashian - 4 Khloe Kardashian - 5 Khloe Kardashian - 6 Khloe Kardashian - 7 Khloe Kardashian - 8 Khloe Kardashian +22 Khloe Kardashian - 6 Galerija

Khloe Kardashian ponovno se našla na meti osuda nakon objave posljednje fotografije, koju je očito fotošopirala, ali u tome baš i nije uspjela.

Khloe Kardashian ponovno se našla na meti kritika i ismijavanja nakon svoje posljednje objave na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

Khloe je objavila fotografiju na kojoj je klečala na fotelji te u fokus stavila bujnu stražnjicu, ali pratitelji su brzo primijetili da je najomraženija članica klana Kardashian itekako stanjila struk Photoshopom te je njezina objava poprimila drugi smisao.

Da je fotošop pošao po zlu, shvatila je i ona sama kada je uvidjela da su joj struk i ruka bili nevjerojatno tanki te se zid iza nje malo nakosio, a Khloe je s Instagrama vrlo brzo fotografiju i obrisala.

Međutim, poznato je kako sve ostaje u bespućima interneta, pa nije dugo trebalo da se fotografija proširi društvenim mrežama i da se na nju skupljaju razni komentari.

Khloe ovo nije prvi put da joj fotošop nije uspio, ali neuspjehe fotografija manje se pamti nego njezinu životnu situaciju koju već godinama trpi s partnerom Tristanom Thomsponom.

Khloe i Tristan zajedno su već godinama, a nož joj je zabio u leđa kada ju je trudnu varao. Khloe je za prevaru saznala u rodilištu kad im se trebala roditi prva kći True, a Tristan je prevare ponovio nekoliko puta.

I taman kad je javnosti pružila nadu da će ostaviti Tristana, Khloe mu se neprestano nastavila vraćati, a javnost je šokirala ovog ljeta kada je objavila da s Tristanom čeka i svoje drugo dijete pomoću surogat-majke.

Početkom kolovoza rodio im se sinčić, kojemu još nisu otkrili ime, a maleni je ostao u sjeni odnosa njegovih roditelja, koji svoju vezu održavaju na koncima već godinama.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Asia Argento i Michele Martignoni - 3 Asia Argento i Michele Martignoni - 1 Asia Argento i Michele Martignoni - 2 Asia Argento i Anthony Bourdain (Foto: Getty Images) +17 Asia Argento i Anthony Bourdain (Foto: Getty Images) Celebrity Poznata ljepotica uhvaćena s 21 godinu mlađim dečkom, on se ne odvaja od nje ni nakon teških optužbi na njezin račun!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac - 1 Anđela Šimac - 2 +8 Anđela Šimac - 3 Celebrity Fatalna Sinjanka nakon prekida s bivšim dinamovcem s kojim ima dijete zatražila pomoć putem Instagrama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene