Ljepotica!

Suprugu Matea Kovačića zbog promjene izgleda uspoređuju s legendarnim seks-simbolom, a svi se slažu i da nikad nije bila ljepša!

Izabel Kovačić - 4 Izabel Kovačić - 4 Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić - 4 Izabel Kovačić - 1 Luka i Vanja Modrić i Mateo i Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić In Magazin: Izabel Kovačić - 1 Izabel i Mateo Kovačić Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić - 6 +6 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Izabel Kovačić na profilu na Instagramu pokazala je novu frizuru, a promjena je oduševila njezine pratitelje.

Supruga Matea Kovačića, Izabel Kovačić, slovi kao jedna od najljepših žena nogometaša, a zaštitni znak joj je bujna plava kosa.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Sada je promijenila frizuru, a novim izgledom se pohvalila na svojem profilu na Instagramu, na kojem broji više od 400 tisuća pratitelja te je oduševila pratitelje.

Izabel se odlučila za retro šiške koje uokviruju lice te je novom frizurom mnoge podsjetila na legendarnu francusku glumicu Brigitte Bardot, koja je svojevremeno slovila i kao seks-simbol.

"Predivna", "Kako možeš biti tako lijepa?", "Nestvarna si", "Jao, divna si", "Najljepša", "Prelijepa ženo" još su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

Inače, Izabel i Mateo Kovačić u sretnom su braku od 2017. godine. Vjenčali su se u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. U listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson - 2 Rebel Wilson - 4 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 1 +14 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Zanimljivosti Objavila je nove fotke nakon gubitka 35 kilograma, ova transformacija mnogima je i dalje nevjerojatna!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel - 1 +6 Deva Cassel - 11 Celebrity Slavni roditelji dugo su je skrivali od javnosti, no više ne mogu, a odrasla je u sliku i priliku svoje prekrasne majke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene