Čestitamo!

Nedavno smo je prvi put gledali u našem hit-showu, a sad se pohvalila fotografijama svog posebnog dana na koji je baš zablistala!

Helena Bradvica Helena Bradvica Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Bradvica Helena Bradvica Helena Bradvica Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec i Helena Bradvica +15 Matija Lovrec i Helena Bradvica Galerija

Helena Bradvica koju smo gledali kao mentoricu Matije Lovreca u popularnoj emisiji "Ples sa zvijezdama" izrekla je sudbonosno "da" te se sretnom vijesti pohvalila na svom Instagram profilu.

Profesionalna plesačica Helena Bradvica koju smo gledali u emisiji "Ples sa zvijezdama" izrekla je sudbonosno "da" Karlu Naletiliću.

Pogledaj i ovo Matija Lovrec i Helena Bradvica - 1 Ne skida osmijeh! Nakon 17 moždanih udara naš poznati voditelj oduševio životnom energijom koju ima: "Ne da si borac, nego si i pobjednik!"

Na svom Instagram profilu objavila je niz fotografija sa svadbe te je pokazala i kakvu je vjenčanicu imala. Naime, bijela haljina bila je sirena kroja s raskošnim rukavima te je idealno pokazala Heleninu manekensku figuru. Visoki valoviti rep i šminka koja je istaknula njezine prekrasne oči, dodatno su podignule cijeli elegatni izgled.

Kuma na vjenčanju bila joj je dugogodišnja prijateljica Mia Miljanović.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Bradvica (@helenabradvica)

U komentarima su joj pristizale brojne čestitke, a među njima su se našla i neka poznata imena.

Riječ je o nekim natjecateljima iz showa, ali i kolegicama: Jelena Perić, Valetina Walme, Sandi Pego, Bojana Gregorić-Vejzović i Matej Lovrec kojem je Helena ujedno i bila mentorica u spomenutom showu.

Helena je završila i fakultet građevine u Zagrebu.

Otkrila je tada i kako se pronalazi u novoj poslovnoj ulozi:

"Biti mentor u showu "Ples sa zvijezdama" je prije svega čast. Ponosna sam što sam dio tima i smatram da imamo odgovornost prenijeti znanje, ali prije svega ljubav prema plesu svom plesnom partneru", priznala je Helena.

Heleni je ovo bio prvi angažman u showu, no nije joj bio prvi susret s ostalim kolegicama i kolegama mentorima. A evo i kako su je prihvatili.

"Budući da se s većinom mentora znam od ranije ovo nam je pružilo još više mogućnosti za druženja, smijeh i veselje. Između svih mentora i zvijezda vlada iznimna količina podrške. Smatram to pravim bogatstvom ovog showa jer vlada jedna iskrena i prava pozitivna energija", otkrila nam je Helena.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana Huljić +19 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić u prvom javnom izlasku nakon rođenja kćeri Albe, Graše nije bilo na vidiku, a evo tko joj je pravio društvo tijekom večeri!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 3 +25 Žanamari Perčić - 5 Celebrity Žanamari u opako kratkoj haljinici pokazala fantastične noge, ali outfit je pozornost usmjerio i na još jedan atribut

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene