velika tragedija

Ronaldova Georgina progovorila o najtežem trenutku u životu: "Pitala sam se kako ću nastaviti dalje"

Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 3 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 4 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez +15 Georgina Rodriguez Galerija

Georgina Rodriguez u drugoj sezoni svojeg doku-realityja "I am Georgina" progovorila je o gubitku njezina i Ronaldova sina koji je preminuo na porodu.

Nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez u travnju ove godine doživjeli su najveću tragediju svakog roditelja.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 3 o čemu su pričale? Osvanuo video Karleuše i Ronaldove Georgine: Vodile su kratak razgovor, a kasnije su se zapratile i na Instagramu!

Par je trebao dobiti blizance, no pri porodu im je preminuo sin, a na svijet je stigla njihova kćer Bella Esmeralda.

Georgina će sada prvi put progovoriti o tragediji u novoj sezoni svojeg popularnog doku-realityja "I am Georgina", koja uskoro stiže na Netflox, a dijelovi su već prikazani na jednom španjolskom festivalu posvećenom televiziji.

"Život mi je donio toliko toga u tako kratkom vremenu. Ove godine sam u trenu doživjela najbolji i najgori trenutak u životu. Veliki komad mojeg srca se odlomio i pitala sam se kako ću nastaviti dalje", govori Georgina u dokumentarcu.

"Odgovor se krio bliže nego što sam mislila. Pogledala sam u oči svoje djece i tamo sam vidjela jedini način da to napravim", istaknula je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Podsjetimo, Ronaldo je sredinom travnja u tužnoj objavi na Instagramu obznanio da su Georgina i on pri porodu izgubili sina.

"S dubokom tugom moramo vas obavijestiti kako je naš mali sin preminuo. To je najveća bol koju jedan roditelj može osjetiti. Jedino rođenje naše male curice daje nam snagu da proživimo ove trenutke uz malo nade i sreće. Želimo se zahvaliti doktorima i medicinskim sestrama na njihovoj stručnoj brizi i njezi. Shrvani smo ovim gubitkom i molimo vas da poštujete našu privatnost u ovim teškim trenucima. Naš dragi sine, ti si naš anđeo. Zauvijek ćemo te voljeti. Cristiano i Georgina", napisao je tada nogometaš.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Uz najmlađu Bellu Esmeraldu, Ronaldo i Georgina zajedno imaju još i četverogodišnju Alanu Martin, koja je Ronaldovo prvo biološko dijete te 12-godišnjeg Cristiana Juniora i petogodišnje blizance Evu i Matea, koje su nogometašu rodile surogat-majke.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel - 1 +6 Deva Cassel - 11 Celebrity Slavni roditelji dugo su je skrivali od javnosti, no više ne mogu, a odrasla je u sliku i priliku svoje prekrasne majke!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana Huljić +11 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić u prvom javnom izlasku nakon rođenja kćeri Albe, Graše nije bilo na vidiku, a evo tko joj je pravio društvo tijekom večeri!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene