Savršen par!

George Clooney priskočio u pomoć lijepoj Amal, pobrinuo se da joj se u vrlo kratkoj suknjici ne dogodi nezgoda!

George i Amal Clooney George i Amal Clooney Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney George i Amal Clooney George Clooney George Clooney - 1 George Clooney Julia Roberts, Amal Clooney - 1 Julia Roberts, George Clooney, Amal Clooney - 2 Julia Roberts, George Clooney, Amal Clooney - 3 Julia Roberts, George Clooney, Amal Clooney - 4 George Clooney, Amal Clooney - 6 +8 George Clooney, Amal Clooney - 7 Galerija

George Clooney i supruga Amal izgledali su vrlo sretno i zaljubljeno dok su ih paparazzi ulovili ispred restorana u New Yorku.

Glumac George Clooney i supruga Amal imali su poseban razlog za slavlje, a to je osma godišnjica njihova sretnog braka, a paparazzi su ih ulovili ispred jednog restorana u New Yorku gdje su večerali.

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

Amal je na sebi imala kratku zebrastu suknjicu koja je istaknula njezine duge i zgodne noge, a na nju je kombinirala crnu dolčevitu i neobične crne štikle s višestrukim otvorima. Crveni ruž i valovita kosa te torbica s identičnim uzorkom kao i suknja, idealno su se uklopili u cijeli modni odabir.

George je nosio elegantno crno odijelo ispod kojeg se nazirala klasična crna košulja, a cijelu kombinaciju uskladio je s crnim lakiranim cipelama. Glumac je oduvijek bio džentlmen, a to je dokazao i ovog puta dok je držao svoju ženu za ruku te joj drugu ruku stavio na leđa te joj pomagao da se kreće u visokim petama.

Za Entertainment Tonight progovorio je o njihovoj vezi. George je rekao da "nema loše strane" kada je u pitanju brak s Amal:

"Osam godina! I rekli su da neće potrajati. Sve u vezi s mojom ženom je na neki način čarobno, kao što mislim da su svi shvatili kad su je vidjeli i čuli što ona predstavlja. Jednostavno nema mane!".

Također su ga pitali o "moralnom kodeksu" koji on i njegova supruga žele prenesti svojim petogodišnjim blizancima Alexanderu i Elli.

stu stvar za koju mislim da svi žele usaditi svojoj djeci, zaista. Što znači obratiti pažnju na druge ljude. U mojoj obitelji uvijek su vrijedila pravila "Izazovi ljude s moći, brani ljude s manje moći." A ako to uspijete učiniti, imat ćete dobar život".

George i Amal vjenčali su se u povijesnoj venecijanskoj palači Ca' Farsetti u Italiji u rujnu 2014. godine samo pet mjeseci nakon zaruka, a nakon što je s godinama razvio reputaciju jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja, njegova odluka o vjenčanju iznenadila je mnoge koji se nisu kretali u njegovu bliskom krugu prijatelja. No, on priznaje da je Amal trebalo nekoliko minuta prije nego što je prihvatila njegovu bračnu ponudu, što je pak njega iznenadilo.

"Nikada nismo razgovarali o braku dok smo bili u vezi. Pitao sam je to iz vedra neba i dugo joj trebalo da kaže 'da'. Bio sam na koljenima otprilike dvadesetak minuta, već sam joj rekao da će mi kuk iskočiti", otkrio je glumac.

Unatoč tome što je imao uspješnu karijeru dužu od dva desetljeća kada je upoznao Amal, tvrdi da je susret s njom promijenio njegovu čitavu perspektivu.

"Nema sumnje da mi je Amal u životu sve promijenila. Sve u vezi s njom postalo je beskrajno važnije od mene. A tada smo dobili i dvije malene osobe. To me jako ispunjava i postao sam nešto čemu se uopće nisam nadao", priznao je George.

  1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić i Anđa Marić - 1 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 2 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 3 +9 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 4 Celebrity Tatjana Jurić poslije teških bolova i operacije pohvalila se lijepim novostima: ''Idemo odmah udarno, niste valjda mislili da će biti drugačije!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +27 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Franka Batelić u uskoj haljinici objavila jednu od rijetkih trudničkih fotki, polako odbrojava dane: ''Ja bi da ostaneš trudna vječno!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene