Uskoro će imati i novo društvo

Prelijepa trudnica Franka Batelić podijelila gdje ona i sinčić uživaju u posljednjim danima njene trudnoće

Franka Batelić Franka Batelić Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 4 +22 Franka Batelić - 3 Galerija

Franka Batelić odbrojava dane do poroda, a sada se ponovno pohvalila trudničkim trbuhom i poželjela da ljeto još nije gotovo.

Franka Batelić pratiteljima se na svom Instagram profilu pohvalila kako trenutno uživa na otoku Rapcu sa svojim sinčićem Viktorom.

Pogledaj i ovo Franka Batelić uživali na plaži Franka Batelić podijelila prvu ljetnu fotografiju svoje preslatke kćeri, a i snimka sina Viktora ukrala je sva srca!

Iako je već krenuo listopad, maleni Viktor ne odustaje od ljetnih radosti pa ga je njegova mama fotografirala dok se polako brčka u plićaku.

''Ljeto još nije gotovo!'', napisala je Franka na fotografiji.

Osim Viktorom, pohvalila se i svojim trudničkim trbuhom kojeg je nježno pridržavala u crnoj majici i tajicama koje je kombinirala s dugom bijelom košuljom i čizmama dok su se kraj nje igrali Viktor i njihov pas Oskar.

Pjevačica je trudnoću uspjela skrivati gotovo do samog kraja showa "Ples sa zvijezdama", u kojem je bila članica žirija, no kada se trbuh počeo nazirati, na Instagramu je objavila sretnu vijest.

Beba bi trebala uskoro stići, a svi njeni pratitelji s nestrpljenjem čekaju veselu vijest kako su naš bivši nogometaš Vedran Ćorluka i pjevačica ponovno postali roditelji.

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga su bili šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac - 1 Anđela Šimac - 2 +8 Anđela Šimac - 3 Celebrity Fatalna Sinjanka nakon prekida s bivšim dinamovcem s kojim ima dijete zatražila pomoć putem Instagrama

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Boris Šuput Maja Šuput i Boris Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +10 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput objavila fotografije s pokojnim ocem, a opis tjera suze na oči. ''Bloom je isti ti, bio bi jako ponosan''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene