Opa!

Pogledajte kakvu je to molbu Fabijan uslišio Maji nakon što je izjavila da ga je vidjela golog: "Divili smo se kako je jak!"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek Filip Ščrbak - 3 Fabijan Pavao Medvešek Filip Ščrbak - 3 Fabijan Pavao Medvešek Filip Ščrbak - 2 Filip Ščrbak - 8 Filip Ščrbak - 9 Filip Ščrbak - 1 Filip Ščrbak - 8 +7 Filip Ščrbak - 7 Galerija

Filip Ščrbak život je posvetio obitelji i sportu, a dio svog zavidnog umijeća odlučio je predstaviti u showu Supertalent.

Filip Ščrbak sportom se bavi gotovo cijeli život, a u Supertalent je sa svojim timom došao pokazati svoje umijeće streetworkouta i kako se to radi.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

''Sportom sam se počeo baviti s pet godina, sad imam 28 tako da evo, cijeli život. Uvijek sam htio biti vojnik ili policajac, pa sam se odlučio za vojsku. Izgradi te kao soobu, postaneš pravi muškarac, nauči te nekom redu. Svaki vojnik bi trebao napraviti 50, 60 sklekova, otrčati 5,6 kilometara bez da se uspuše, tako bi to trebalo biti. Najveća podrška su mi supruga i djeca. Kad se prvo dijete rodilo, Ines nije imala posao, nismo imali nešto novaca, pa sam morao rezati drva. To je bio jedan period od dvije i pol godine, i onda je to bilo najteže da bi uspjeli. Iz vojske išao na drva, iz drva na trening i tako dvije godine. izdržali smo, sve se prođe. Za obitelj bih učinio sve. Definitivno smo sportska obitelj i tako dogajamo svoju djecu odmalena, neće im biti lako, nema kompjutera. U vojsci sam bio osam godina, odlučio sam ju napustiti. Imam sad Tik Tok, YouTube i sad otvaram teretanu u Petrinji i to su mi neki planovi za budućnost. Najbitnije mi je da sam motivacija klincima, to mi je top. Ne izlazim u kafiće, ili sam doma ili vježbam. Život mi se vrti oko obitelji i treninga. Bavim se streetworkoutom i došao sam pokazati kako se to radi'', rekao je.

Mario je pozornici izašao s dvojicom kolega, odjevenih samo u hlače, ponosno pokazujući isklesana tijela, zbog čega se učinilo da Maji baš i nije svejedno pa se Davor našalio i pitao je li ostala bez teksta.

''Pa nisam baš ovo očekivala, baš mi je neugodno'', rekla im je Maja prije nastupa.

"Točka je prošla jako brzo, bilo je jako napeto. Tvoja leđa, došlo mi je da sam u gradu, a nemam prematlicu, čovjek samo legne, premotam bebu na leđima kolika su. To mi je bila asocijacija! Na vama mi ni oružje nije smetalo, baš je bilo dobro'', rekla je Maja.

"Fakat ste moćni! Ljudi nisu svjesni koliko je teško sve to što ste napravili, to stvarno nije lako. Tko god da je probao streetworkout zna da ste vi majstori", izjavio je Fabijan.

''Obzirom da je Fabijan novi i zauvijek će biti novi, i da ima mišiće, ne da frajer ima mišiće, ja sam ga vidjela golog! Radili smo ''Tvoje lice zvuči poznato'' i tamo je bio golišav, mi smo se divili kako je on jak, ajde neka publika vidi jel može on neku vježbu'', izazvala je Maja Fabijana na zadatak.

Uspjela ga je nagovoriti pa je on napravio nekoliko zgibova i sve oduševio.

"Apsolutno sam impresioniran ovim mišićnim dijelovima, ali ono što može biti bolje je sinkronizacija nastupa da bude trunčicu uvjerljivije", poručio im je Davor.

"Oku je ugodno gledat vas, sve je to lijepo prikazano, postoji opravdanje zašto se polugolišavi, jedino mi zbog puški nije bilo ugodno. Napravite nešto tako dinamično da mi vilica padne, olovka, da ostanem bez daha od početka do kraja vaše koreografije", savjetovala im je Martina, nakon čega su dobili tri da za prolazak dalje, jer im je Davor dao jedan mali motivacijski ne.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Muy Moi, Supertalent - 2 Muy Moi, Supertalent - 3 Muy Moi, Supertalent - 6 Muy Moi, Supertalent - 7 +22 Muy Moi, Supertalent - 8 Celebrity Burne reakcije na šokantne scene koje nisu za svačiji želudac, tužna je sudbina jednog čovjeka koji ih je gledao!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent +27 Maja Šuput Celebrity Kostimić Maje Šuput nešto je najneobičnije što smo na njoj dosad vidjeli, nogavice su ovdje posebna priča!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene