Obitelj na okupu

Ecija Ojdanić u rijetkom izlasku sa suprugom i djecom pokazala zašto u 49. godini neprestano izaziva divljenje!

Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Bojan Zibar 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić sa suprugom i djecom Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 4 Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić sa suprugom Robertom Orhelom - 2 +4 Ecija Ojdanić Galerija

Ecija Ojdanić pojavila se na premijeri predstave "Tvorničke postavke" u maloj zelenoj haljini, a društvo su joj pravili suprug i djeca.

Naša kazališna, filmska i televizijska glumica Ecija Ojdanić u 49. godini ne prestaje izazivati divljenje svojom pojavom.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić - 1 ''dan kad sam postala...'' Naša glumačka zvijezda pohvalila se velikim uspjehom: ''Osjećam se, ne kao kneginja Hrvatske, već kao kraljica svita!''

Ništa drugačije nije bilo ni na svečanoj premijeri predstave "Tvorničke postavke", redateljskom kazališnom prvijencu Ksenije Marinković, koja je za vikend izvedena u Kazalištu Moruzgva u Zagrebu.

Za tu je prigodu Ecija obukla malu zelenu haljinu u kojoj je pokazala svoju fantastičnu figuru koju duguje trčanju, a na premijeri su joj se pridružili i suprug Robert Orhel te djeca, sin Jakov i kćer Cvita.

Glumica i redatelj u braku su od 2009. godine i Jakov je njihovo zajedničko dijete, dok je Ecija kćer Cvitu dobila s bivšim suprugom Antom Viljcem.

Jednom je prilikom za IN Magazin otkrila koja je tajna njezina i Robertova uspješnog braka.

"Najprije se morate voljeti, ne smijete nikako zanemariti partnera i kad dođu djeca i obveze i ne znam što, partner nam ipak treba biti na prvom mjestu", smatra Ecija.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Miholjek i Saša Kopljar - 2 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 4 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 7 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 6 +17 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 3 Celebrity Voditelj Dnevnika Nove TV snimio poseban trenutak između kolega pet minuta prije emisije: "Čestitke našim mladencima!"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić - 3 Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 1 +10 Martina Tomčić, Supertalent Celebrity Martina u haljini s prorezom izbacila noge i pokazala detalj koji je posebno oduševio žene, a pomogao joj je i Grubnić!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene