Visoki prorez otkrio noge

Domenica u haljinici s dekolteom na kakav od nje nismo navikli pokazala nikad bolju figuru: "Kao stvorena za tebe!"

Domenica Žuvela Domenica Žuvela Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica, Luka Nižetić Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela, Fani Čapalija, Korana Gvozdić i Nataša Janjić Nataša Janjić, Korana Gvozdić i Domenica Žuvela Domenica Žuvela i Luka Nižetić - 1 Domenica Žuvela - 4 Domenica Žuvela - 5 +21 Domenica Žuvela - 6 Galerija

Domenica Žuvela svoje obožavatelje često veseli novim fotografijama u atraktivnim modnim kombinacijama.

Pjevačica Domenica Žuvela podijelila je fotografiju u svečanoj tirkiznoj haljini i dokazala da joj sve idealno pristaje.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela ''ajme nisam jedina'' Domenica otkrila koju je našu pjesmu cijeli život krivo pjevala, a onda se ispostavilo da su to i drugi radili: ''Uvijek sam se pitala...''

Pozirala je nasmiješena u midi haljinici s izraženim dekolteom i visokim prorezom na donjem dijelu. Svilena haljina bila je posebna i po puf rukavima koji su dolazili do izražaja, no jedna stvar je ipak uspjela nadmašiti sve, a to je Žuvelin dekolte. 

Srebrne cipelice, valovi u kosi, biserna ogrlica i pismo torbica unijele su dodatan dašak u cijeli outfit, no ne toliko dobro da sklone pažnju s haljine jer je ona jednostavno bila - sve!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

U komentarima joj se prva javila Andrea Andrassy koja joj je poručila: "Piroslave moj", a onda se na komentar dovezala i plesačica Valentina Walme koja joj je uputila niz emotikona sa zaljubljenim očima.

"Ajme THE haljina", "Još bolja nego si je opisala", "Predivna si u toj haljini ko stvorena za tebe", "Dobre noge gospodična" samo su neki od komentara koji su se nizali. 

Inače, zgodnu pjevačicu ove smo godine imali priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je pokazala još jedan talent, a u emisiji u kojoj je ispala otkrila je i da ima dečka.

Iako je htjela ostati tajnovita po pitanju svojeg ljubavnog života, doznalo se i da je u dugogodišnjoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem s Korčule, a isplivale su i njegove fotke s fešte uoči vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić koje je na Facebooku objavio splitski restoran u kojem su slavili.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Dino i Viktorija Rađa s Petrom Grašom i Hanom Huljić +22 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Celebrity Prva fotografija Hane Huljić u šetnji s kćerkicom Albom, tate Petra Graše ovaj put nije bilo na vidiku

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +31 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić potaknula je na komentare pomalo ležernim odabirom outfita za vjenčanje prijateljice, ali je svejedno dobila hrpu komplimenata!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene