Ma, tko bi joj dao 55?!

Danijela Dvornik objavila fotku u badiću poslije kupanja u moru, čini se da ljeto za nju još nije gotovo!

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik +8 Danijela Dvornik Galerija

Iako je za neke ljeto odavno završilo, čini se kako mu Danijela Dvornik još nije rekla ono pravo zbogom.

Danijela Dvornik podijelila je novu fotografiju na svom Instagram profilu i pokazala pratiteljima da ona još uvijek uživa na plaži.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik - 1 Godinama je trpjela Danijela Dvornik bila je na operaciji koju je već dugo planirala, otkrila je kako je sve prošlo: ''Kao što vidite...''

Naime, Danijela i dalje boravi na Braču gdje joj je kupanje i plaža dostupno svakodnevno pa je svojom objavom dokazala kako ona ljetu još uvijek nije rekla ono posljednje zbogom. 

Pozirala je ležeći na plaži, nakon kupanja u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu, japankama i sunčanim naočalama te je u opisu dodala: "Vitamin sunce i more".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Nasmiješena Danijela tako je pokazala svoj preplanuli ten i besprijekornu figuru u 55. godini.

"Ajoj milina", "Uživancija", "Uživaj Danijela", "Lipota", "Ola, goriš", "Treba se namazati", pisali su joj njezini fanovi u komentarima ispod posta.

Nedavno se Danijela osvrnula na to što je mnogi zovu udovicom Dine Dvornika.

"Ne volim kad me ljudi trpaju u neke ladice. Ne prođe ni dan, a da netko ne prokomentira kako sam “nitko i ništa, žena od Dina Dvornika “. Kao da mi je on dao indentitet, život i svrhu postojanja. (jer tako je to ovde, sto je žena bez muža ?) Kao da života prije njega nisam imala, kao da ja nemam svoje talente i svoje želje i snove. Samo sto sam ja sve to u jednom trenutku stavila na “čekanje”, jer život je tako htio. Učinila sam to iz ljubavi, a ne iz kalkulacije . Da je bilo iz kalkulacije, bilo bi drugačije. Dino je to znao", napisala je Danijela, a u komentarima su je podržali brojni obožavatelji.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović Marija Šerifović +12 Marija Šerifović Celebrity Marija Šerifović objavila video iz kreveta i iznenadila golišavim izdanjem, na ovo od nje nismo navikli!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović +27 Milica Pavlović Celebrity Srpska folk-zvijezda pozirala u bikiniju bez šminke i fotošopa pa pokazala svoju prirodnu ljepotu

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene