seksi sutkinja i prijateljica

Skinule su badiće da bi upozorile na važan problem, no zbog raskošnih atributa sve ostalo palo je u drugi plan!

Claudia Romani i Carol Paredes - 1 Claudia Romani i Carol Paredes - 1 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Romani i Carol Paredes - 1 Claudia Romani i Carol Paredes - 2 Claudia Romani i Carol Paredes - 3 Claudia Romani - 1 Claudia Romani - 2 Claudia Romani - 3 Claudia Romani - 4 Claudia Romani - 5 Claudia Romani - 6 Claudia Romani - 7 +9 Claudia Romani - 8 Galerija

Claudia Romani i Carol Paredes snimljene su u toplesu na plaži u Miamiju, a badiće su skinule iz važnog razloga.

Talijanska manekenka i nogometna sutkinja Claudia Romani snimljena je na plaži u Miamiju s prijateljicom, fitness-trenericom i glumicom Carol Paredes.

Atraktivne dame na plaži su skinule gornje dijelove badića kako bi podigle svijest o zdravstvenim problemima koje mogu uzrokovati implantati u grudima, nakon što je Paredes javno obznanila da planira ukloniti svoje.

No, zbog njihovih bujnih atributa sve ostalo palo je u drugi plan, a osim grudi, pokazale su i stražnjice u tangama.

Romani se i inače voli pohvaliti svojom raskošnom pozadinom na Instagramu, na kojem je prati više od 1,4 milijuna ljudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Claudia Romani (@claudia_romani)

Zgodna Talijanka zbog karijere se iz rodne zemlje prvo preselila u Dansku, pa u Veliku Britaniju, a posljednje vrijeme provodi uživajući na plažama u Miamiju.

Romani se pojavila na naslovnicama prestižnih svjetskih časopisa, od kojih su je neki uvrstili i među sto najseksi žena na svijetu, a hvali se i kako govori šest jezika.

Sudjelovala je u francuskom reality showu "Secret Story", a poznata je i po vezi s umirovljenim talijanskim nogometašem Pippom Inzaghijom. Danas je zaručena za Christophera Johna Vehovca, koji je uglavnom zaslužan za njezine seksi fotografije na društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle +25 Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Osvanule dosad neviđene fotografije Harryja i Meghan koje su zasjenile podmukli potez kraljevske obitelji!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Milana Vlaović Kovaček Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Milana Vlaović (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) +2 Spisateljica Milana Vlaović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Bivša supruga našeg nogometaša i 11 godina nakon razvoda nosi njegovo prezime, a još plijeni poglede gdje god se pojavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene