Što mu se dogodilo?

Prije više od 20 godina bio je na vrhuncu slave, otad se ne zna puno o njemu, a sad je bizarnim tvrdnjama začudio javnost!

Craig David Craig David Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Craig David - 1 Craig David - 3 Craig David - 8 Craig David - 7 Craig David - 6 Craig David - 5 Craig David - 4 Craig David - 3 Craig David - 2 Craig David - 1 +1 Craig David - 2 Galerija

Britanski pjevač Craig David, koji je nekad žario i palio glazbenim ljestvicama, tvrdi da možete čuti svoje pretke te da komunicira s duhovima, a uskoro će o tome više otkriti i u svojoj knjizi.

Craig David britanski je pjevač i tekstopisac koji se proslavio 1999. godine nastupivši na singlu ''Re-Wind'' Artfula Dodgera.

Pogledaj i ovo showbuzz Oduševljen ljepotama Putem Twittera pohvalio se odmorom u Hrvatskoj!

Craig je otad izdao sedam svojih albuma pjesama, a najavio je kako će uskoro izaći i osmi album. Osim albuma, najavio je i svoju knjigu za samopomoć, a u knjizi će spomenuti i pomalo nevjerojatne stvari koje on, navodno, proživljava.

David tvrdi da može pričati s duhovima i da često čuje svoje pretke. U intervjuu s Fearne Cotton za njezin podcast Happy Place Craig je objasnio: ''Ja sam superempatičan, superosjetljiv i supervidovit, što sada osjećam da mogu vrlo slobodno reći.''

''Malo sam bio u škripcu oko toga što sam vidovit. Ali to zaista jesam i mogu vidjeti stvari u budućnosti'', započeo je Craig svoju priču.

Objasnio je i što se događa kad uspostavi komunikaciju s duhom.

''U ušima mi zvoni kao ludo i znam da postoji vodič ili neki predak koji pokušava nešto reći, koji mi želi skrenuti pozornost na nešto'', rekao je.

Iako se godinama sramio ovog talenta, Craig je sada priznao što osjeća, a više će o svemu reći i u svojoj novoj knjizi.

Craig je odrastao u britanskom Southamptonu, a kako mu je otac svirao bas-gitaru u jednom bendu, često mu je bio gost na koncertu te je od rane dobi vladao pozornicama. Škola mu i nije išla, a u intervjuima je kasnije pričao kako su ga kolege maltretirale. O tome je čak napisao i pjesmu u trenutku kada je bio na vrhuncu slave. Surađivao je s brojnim bendovima, no sve do 1999. godine sreća mu se nije previše nasmiješila. Tek kada je snimio pjesmu "Re-Rewind (The Crowd Say Bo Selecta)" s Artfulom Dodgerom osvojio je čitav svijet u rekordnom roku.

Njihova pjesma završila je u vrhu top-ljestvica diljem svijeta te je prodana u milijunskoj nakladi. Za Craiga je to značilo tek početak blistave karijere. Pjesmom "7 Days" osigurao si je mjesto među tada najpopularnijim glazbenicima, a nekoliko albuma koje je objavio u to vrijeme sjajno je prošlo kod kritike i kod publike.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Craig David (@craigdavid)

Iako je još danas aktivan na glazbenoj sceni, više nikada nije postigao uspjeh kakav je imao početkom ovog stoljeća.

Tijekom posljednjih godina ljubio je mnoge dame, a najpoznatija od njih je latino ljepotica Sofia Vergara. Par je kratko bio zajedno 2003. godine, no Davidu ljubav s danas jednom od najljepših žena svijeta nije uspjela. "Ona je živjela u Los Angelesu, a ja sam zbog koncerata često bio na putu i jednostavno nismo uspjeli održati svoju vezu", rekao je onda pjevač. Nakon nje bio je u vezi s Aidom Yespicom i Willom Ford, no pred oltar nikada nije stao. Kako kaže, najveća strast u životu mu je glazba i njoj se u potpunosti posvetio.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović +27 Milica Pavlović Celebrity Srpska folk-zvijezda pozirala u bikiniju bez šminke i fotošopa pa pokazala svoju prirodnu ljepotu

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Naya Rivera (Foto: Getty) Naya Rivera i Ryan Dorsey (Foto: Getty) Naya Rivera (Foto: Getty) Naya Rivera (FOTO: Getty) +16 Naya Rivera - 1 Celebrity Tragična smrt lijepe glumice sve je šokirala: Imala je samo 33 godine, a iza sebe je ostavila malenog sina

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene