Često zajedno

Brad Pitt sve više vremena provodi s lijepom manekenkom: ''Utjeha su jedno drugom, nisu sigurni je li ozbiljno''

Brad Pitt Brad Pitt Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 4 Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski Brad Pitt Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 2 +8 Brad Pitt Galerija

Brad Pitt i Emily Ratajkowski navodno su jako bliski, ali svoja druženja, koja traju već mjesecima, još nisu službeno proglasili ljubavnom vezom.

Krajem kolovoza ove godine Hollywoodom su krenula šuškanja kako se još jedan par skriva od javnosti - glumac Brad Pitt i model Emily Ratajkowski.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 5 level pro! Sa sigurnošću možemo reći da ovakvu haljinu još nismo vidjeli, a svaka čast i njoj što ju je odlučila obući jer...

Iako Pitt i 31-godišnja Emily još nigdje nisu viđeni zajedno, bliski izvor za People je otkrio da dvojac puno vremena provodi skupa.

''Zajedno su vrlo često'', rekao je kratko izvor.

Ipak, Emily i Brad ne misle da bi to trebali proglasiti vezom.

''Prijatelji nisu sigurni je li to ozbiljno. Ne može se reći da su u vezi'', dodao je izvor.

Mogući par viđen je krajem kolovoza na romantičnoj večeri u jednom pariškom restoranu, ali otada se vrlo vješto skrivaju od znatiželjnih pogleda.

"Slučajno sam sreo šefa kuhinje jednog vrlo elegantnog pariškog restorana, koji mi je rekao da je Brad nedavno večerao s manekenkom u privatnoj sobi, u kojoj su ostali nekoliko sati", prenosi jedan izvor.

Krajem kolovoza OK magazin je također tvrdio da se Pitt zbližava s Ratajkowskom:

''Pozvao ju je da izađu, a ona je pristala. Uvijek je mislila da je Brad sladak, a kad joj se pružila prilika, što je mogla izgubiti?'' pisalo je.

58-godišnji Brad nakon rastave s Angelinom Jolie cijelo je vrijeme sam te nije viđen ni s jednom ženom u javnosti, a Emily je nedavno punila medijske stupce rastavom od supruga Sebastiana Beara-McClarda zbog konstantnih prevara, kojima nije bilo kraja. U braku je dobila sina Sylvestera Apolla Beara.

Čini se da je utjehu pronašla u zgodnom Pittu, a hoće li među njima ipak biti nešto više ili će ostati samo na prijateljstvu s obzirom na veliku razliku u godinama, pokazat će vrijeme.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson - 2 Rebel Wilson - 4 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 1 +14 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Zanimljivosti Objavila je nove fotke nakon gubitka 35 kilograma, ova transformacija mnogima je i dalje nevjerojatna!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel - 1 +6 Deva Cassel - 11 Celebrity Slavni roditelji dugo su je skrivali od javnosti, no više ne mogu, a odrasla je u sliku i priliku svoje prekrasne majke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene