Strašno!

Grozne optužbe na račun Brada Pitta: Jolie je iznijela tvrdnje koje je teško povezati s ovim glumcem!

Brad Pitt i Angelina Jolie Brad Pitt i Angelina Jolie Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Angelina Jolie Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 3 Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 4 Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 2 Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 1 Brad Pitt Brad Pitt Brad Pitt - 1 Brad Pitt Angelina Jolie i Zahara Jolie - 2 +9 Angelina Jolie i Zahara Jolie - 3 Galerija

Angelina Jolie šokirala je novim optužbama protiv Brada Pitta navodeći da je davio i šamarao njihovu djecu na jednom letu.

Angelina Jolie i Brad Pitt već godinama vode pravnu bitku i proces rastave, a o informacijama koje se iznose na sudu i ne zna se previše. Unatoč tome, u javnost su procurile činjenice koje je Angelina iznijela protiv Brada i šokirala javnost.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Brad je, navodno, davio jedno od svoje djece, a drugo ošamario na letu iz Francuske u Kaliforniju 2016. godine. Potom je glumicu snažno gurnuo i stisnuo uza zid, od čega je dobila ozlijede na laktovima i leđima.

Angelina je izjavila kako je taj let traumatizirao njezinu djecu te su nakon toga neutješno plakala, a pet dana nakon leta Jolie je podnijela zahtjev za rastavu.
''Dala je sve od sebe kako bi zaštitila njihovu djecu od ponovnog proživljavanja boli koju je Pitt toga dana nanio obitelji'', pišu Jolieni odvjetnici.

''Tijekom dugog noćnog leta Pitt je fizički i emocionalno zlostavljao Jolie i njihovu djecu, koja su tada imala između 8 i 15 godina'', piše u sudskim dokumentima.

''Nakon tog leta, za dobrobit svoje obitelji, Jolie je odlučila podnijeti zahtjev za razvod.''

Ispričala je da se Pitt posvađao s jednim od djece prije dolaska u zračnu luku, a kada ga je Jolie u avionu pitala što nije u redu, on ju je optužio da je previše puna poštovanja prema djeci i verbalno ju je napao.

Jolie tvrdi da je Pitt 90 minuta kasnije potražio Jolie i prekorio je zbog njezinih postupaka.

''Odvukao ju je u kupaonicu i počeo vikati na nju'', stoji u sudskim dokumentima.

''Pitt je zgrabio Jolie za glavu i protresao je, a potom ju je uhvatio za ramena i ponovno protresao prije nego što ju je gurnuo u zid kupaonice. Pitt je tada nekoliko puta šakom udario strop aviona, natjeravši Jolie da napusti kupaonicu'', govori iskaz u dokumentima.

''Dok je izlazila, jedno od njihove djece upitalo je: 'Jesi li dobro, mama?', a Pitt je uzvratio: 'Ne, mama nije dobro' i počeo ismijavati Jolie uz uvrede.''

Jolie tvrdi da je, kada je jedno od djece progovorilo u njezinu obranu, Pitt nasrnuo na dijete, a Jolie ga je zgrabila da ga spriječi.

''Kako bi Jolie skinuo s leđa, Pitt se bacio unatrag na sjedala u avionu ozlijedivši Jolieina leđa i lakat. Djeca su dojurila i sva hrabro pokušala zaštititi mamu. Prije nego što je bilo gotovo, Pitt je davio jedno od djece, a drugo udario u lice.''

Drami, nažalost, ovdje nije bilo kraja, pa se borba nastavila i kasnije.

Ostatak leta, kako bi izbjegli Pittov gnjev, Jolie i djeca sjedili su mirno i šuteći ispod deka.

Odvjetnici pišu: ''Nitko se nije usudio otići na zahod. Pitt je povremeno izlazio iz stražnjeg dijela zrakoplova kako bi vikao i psovao ih.

U jednom je trenutku Jolie polio pivom, drugi tren je djecu polio pivom i crnim vinom.''

''Nakon mnogo napetih sati Pitt je konačno zaspao. Pri slijetanju Jolie ga je probudila i rekla mu da ona i djeca idu u hotel umjesto kući. Vikao je da nitko ne izlazi iz aviona i sprječavao obitelj da izađe iz aviona oko 20 minuta'', stoji u sudskim dokumentima.

Strahoviti iskazi pokazuju da brak jednog od omiljenih holivudskih parova nikako nije bio savršen, a sada se vode polemike tko je u ovom slučaju u pravu te jesu li vrlo uspješni glumac i glumica zaista toliko loši u socijalnim odnosima u obitelji.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik +14 Danijela Dvornik - 1 Celebrity Danijela Dvornik objavila fotku u badiću poslije kupanja u moru, čini se da ljeto za nju još nije gotovo!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović Marija Šerifović +12 Marija Šerifović Celebrity Marija Šerifović objavila video iz kreveta i iznenadila golišavim izdanjem, na ovo od nje nismo navikli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene