Snimljeni zajedno

Drugima je slao škakljive poruke, a najnovije paprazzo fotke otkrivaju kako se njegova trudna žena nosi s time

Adam Levine Adam Levine Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Behati Prinsloo Adam Levine Adam Levine Ashley Russell i Adam Levine Adam Levine i Behati Prinsloo Adam Levine i Behati Prinsloo Adam Levine i Anne Vyalitsyna Adam Levine i Anne Vyalitsyna Adam Levine i Anne Vyalitsyna Adam Levine - 1 +3 Behati Prinsloo i Adam Levine Galerija

Adam Levine i Behati Prinsloo snimljeni su zajedno u zračnoj luci u Santa Barbari usred skandala s dopisivanjem s drugim ženama, koje su ga odlučile razotkriti.

Čini se da se Adam Levine i njegova supruga Behati Prinsloo ne obaziru previše na skandal usred kojeg se on našao, i to nakon što su u javnost procurili detalji njegova dopisivanja s čak nekoliko različitih žena, koje su ga odlučile razotkriti.

Pogledaj i ovo Behati Prinsloo i Adam Levine Tajne izlaze na vidjelo! Još tri žene tvrde da su imale aferu sa svjetski poznatim oženjenim glazbenikom: ''Hvalio se da imam najbolju stražnjicu u gradu''

43-godišnji frontmen grupe Maroon 5 i 34-godišnja anđelica Victoria's Secreta snimljeni su dobro raspoloženi u zračnoj luci u Santa Barbari u Kaliforniji dok su se ukrcavali na privatni avion.

Par nije skidao osmijehe s lica, a Behati je jaknom prekrila trudnički trbuh kada je uočila paparazze koji ih snimaju.

Priča s Adamovim dopisivanjem započela je nakon što
je manekenka Sumner Stroh tvrdila da joj je neprekidno slao koketirajuće poruke i imao cjelogodišnju aferu s njom, a on je zanijekao da su imali fizičku aferu, priznajući da je bio naivan i glup.

Adam je svoju suprugu izuzetno cijenio, a svake godine na modnim revijama Victoria's Secreta vjerno bi ustao sa svog stolca u publici i pokazao oduševljenje izlaskom svoje supruge na modnu pistu.

Behati je imala i glavnu ulogu u spotu Maroon 5 za pjesmu ''Animals'' 2014. godine. Ona i Adam u spotu su snimili vruće scene u kojima se goli ljube dok po njima curi crvena tekućina koja je označavala krv, a spot je izazvao brojne komentare.

Proteklih nekoliko godina činilo se da će se poznati svjetski zavodnik konačno smiriti, ali idilu je upropastila Sumner Stroh, koja je odlučila prekinuti šutnju i priznati da je s pjevačem imala tajnu aferu čak godinu dana.

Nakon nje počele su se javljati i druge djevojke, među kojima je i njegova učiteljica joge, a ova drama svaki čas dobiva nove detalje.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana Huljić +11 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić u prvom javnom izlasku nakon rođenja kćeri Albe, Graše nije bilo na vidiku, a evo tko joj je pravio društvo tijekom večeri!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 7 Severina - 8 Severina - 3 Severina - 2 +31 Severina - 1 Celebrity Severina u ulozi modela i s frizurom koju je baš neobično vidjeti na njoj, pogledajte kako se snašla na modnoj pisti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene