Finalistica Masterchefa, Srđana Jevtić iz Lovrana iskoristila je svojih 5 minuta gastro slave i produžila ih na neodređeno i do daljnjega. Ovoga puta bacila se na divljač u neobičnoj kombinaciji sa slamom.
Iako još uvijek službeno gastro amaterka, kuha kao prava profesionalka. A nije Srđana od jučer pa ne kuha za kikiriki, nego izdašan honorar.
''Valjda je trebalo tako biti''
Moris o razlogu napuštanja MasterChefa: ''Da me to nije zadesilo, vjerujem da bih dogurao do finala!''
'A šta još radim? Evo kuham po jedrilicama po ljeti, nekad imam osjećaj da su meni platili godišnji i uživam. Jednostavno upoznajem nove ljude, nove kulture, imamo brazilce, meksikance, ukrajince, engleze. Zgodan spoj ugodnog s korisnim. Prvenstveno volim jedrit i volim kuhat i to mi je bilo primarno što sam htjela spojit i jesam. I uživam', iskrena je Srđana.
Kuha Srđana kad god stigne. Ne samo bogatašima nego i prijateljima i rodbini. Ubrzo joj se udaje sestra pa je uplanirala i gastro iznenađenje za nju.
Pogledajte što je još skuhala u prilogu In Magazina!