Iste su!

Ovo je fotografija koja je ovih dana zbunila, ali i pomalo rastužila Britance, a već na prvi pogled jasno je zašto!

Princeza Diana s Lucianom Pavarottijem u Modeni na humanitarnom koncertu Princeza Diana s Lucianom Pavarottijem u Modeni na humanitarnom koncertu Guliver / Imago Lifestyle 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana s Lucianom Pavarottijem u Modeni na humanitarnom koncertu Princeza Diana zaplesala je s Johnom Travoltom u Bijeloj kući +0 Princeza Diana u Elvisovoj haljini Galerija

Elizabeth Debicki snimljena je u ulozi princeze Diane na setu serije "The Crown", i to snimajući povijesni trenutak kada se pojavila u maloj crnoj, osvetničkoj haljini.

Snimanje nove sezone hit-serije "The Crown" ovih je dana u punom jeku, a sa seta se tu i tamo pojavljuju fotografije glumaca koje ćemo gledati u glavnim ulogama članova britanske kraljevske obitelji.

Pogledaj i ovo Kelly Fisher Pala je i tužba Tko je bila žena koju ju ljubavnik princeze Diane zaveo prije nje? Bili su zaručeni, a ona je za njihovu ljubav saznala na okrutan način!

Jedna od njih je i glumica Elizabeth Debicki, koja će utjeloviti pokojnu princezu Dianu, a njezine najnovije fotografije izazvale su veliku nostalgiju i podsjetile na jedan od najupečatljivijih trenutaka iz njezina života. Riječ je o pojavljivanju Diane na zabavi Vanity Faira 1994. godine u maloj crnoj haljini golih ramena, koju je navodno nosila kako bi se osvetila princu Charlesu zbog nevjere. 

Haljina je u povijest ušla kao osvetnička haljina, a Diana je u njoj prekršila strogi protokol odijevanja članova kraljevske obitelji. Kupila ju je još 1991. godine, ali se nije smatrala dovoljno odvažnom da je nosi u javnosti, barem do tog trenutka. Te iste večeri, kada ju je Diana nosila, Charles je priznao u televizijskom intervjuu s Jonathanom Dimblebyjem kako je imao aferu s Camillom Parker Bowles, njegovom sadašnjom suprugom.

Svi se slažu da je 31-godišnja Elizabeth izgledala zapanjujuće nalik na Dianu dok je snimala kadrove za seriju u Hyde Parku, tek nekoliko koraka udaljenog od Kensingtonske palače, a fotografije su kod mnogih probudile nostalgiju, ali i žaljenje za voljenom princezom. 

Peta sezone serije "The Crown" svjetlo dana bi trebala ugledati u studenom sljedeće godine, a u njoj će detaljno biti prikazani posljednji mjeseci Dianina života, čemu se njezini sinovi prinčevi William i Harry oštro protive.

U prethodnoj sezoni u središtu radnje našla se priča o počecima romanse Diane i Charlesa, a njihov prekid će biti tema novih nastavaka, kao i vrlo vjerojatno njezina ljubav s Dodijem Al Faydeom.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 3 Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 2 Kristina Penava Mandarina +3 Kristina Penava Mandarina Celebrity Mislili smo da smo vidjeli sve, ali Kristina Mandarina objavila je fotku na kojoj ju je stvarno nemoguće prepoznati, nema ni traga starom izgledu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene