Mlađe je slađe?

ANKETA: Objavljen je novi popis najpoželjnijih muškaraca, kojem od ovih ljepotana vi dajete svoj glas?

Henry Cavill (Foto: Instagram) Henry Cavill (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Henry Cavill (Foto: Instagram) Henry Cavill (Foto: Instagram) +0 Henry Cavill (Foto: Instagram) Galerija

Regé-Jean Page najpoželjniji je muškarac današnjice prema izboru čitatelja portala Promiflash, a slijede ga prilično mladi kolege i svi redom glumci.

Prema istraživanju njemačkog portala Promiflash napravljen je novi popis trenutačno najpoželjnijih muškaraca današnjice, a na popisu od 25 imena našla su se jako mlada i donedavno relativno nepoznata lica.

Svima je, naravno, najzanimljivije prvih pet imena, među kojima su i ona glumaca koji glume u nekim od najpopularnijih serija i filmova današnjice.

Na petom se mjestu tako našao 24-godišnji Noah Centineo. Taj mladi i markantni glumac osvojio je srca obožavateljica u filmskom seriju "To All the Boys I Loved Before".

Četvrto je mjesto zauzeo vlasnik jednog od najljepših osmijeha u Hollywoodu 37-godišnji Henry Cavill, kojeg publika najbolje zna kao Supermena ili The Witchera iz istoimene hit-serije.

Treće mjesto najpoželjnijih muškaraca današnjice pripalo je 23-godišnjem Jacobu Elordiju, koji se proslavio nakon uloge u filmskom serijalu "The Kissing Booth".

30-godišnji Talijan Michele Morrone svjetsku je slavu stekao u erotskom trileru "365 dana", pa nije ni čudo što se našao pri samom vrhu ove liste.

A prvo je mjesto potvrdilo ono što se priča već nekoliko mjeseci, a to je da je 31-godišnji Regé-Jean Page najpoželjniji muškarac današnjice, i to zahvaljujući seriji "Bridgerton" koja je zaludila cijeli svijet.

Slažete li se s ovim odabirom i kojem biste od njih vi dali svoj glas za titulu najpoželjnijeg muškarca današnjice?

Tko je najpoželjniji muškarac današnjice?

  • Noah Centineo
  • Henry Cavill
  • Jacob Elordi
  • Michele Morrone
  • Regé-Jean Page

Ukupno glasova:

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +0 Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Celebrity Maleni prinčevi George i Louis te princeza Charlotte pokazali što misle i znaju o svojoj baki Diani, mnoge su raznježili i dirnuli

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana u Africi (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +2 Princeza Diana (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bio je naočit muškarac koji je ljubio princezu Dianu, šuškalo se i da je Harryjev otac, a njegov život danas daleko je od onog koji je tada vodio

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene