Tatina princeza

Poznata nasljednica istrošila se za 88. rođendan muškarca kojem duguje lagodan život

Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Slavica i Tamara Ecclestone (Foto: Getty Images) Tamara Petra Ecclestone (Foto: Getty) Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) +0 Tamara Ecclestone i Jay Rutland (Foto: Profimedia) Galerija

Tamara Ecclestone svoj lagodan život može zahvaliti ocu Bernieju koji je proslavio 88. rođendan.

Nasljednica je poznata po nemilosrdnom trošenju.

Pogledaj i ovo Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: AFP) Ponovno je sretna Petra Ecclestone progovorila o braku iz pakla: "Spasila su me moja djeca!"

Radi se o Tamari Ecclestone čiji otac Bernie slavi 88. rođendan. A upravo mu je ona priredila čak nekoliko zabava povodom ovog važnog dana.

Tamara Ecclestone i Jay Rutland (Foto: Profimedia) Tamara Ecclestone i Jay Rutland (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Jedno od slavlja tako je održano u luksuznom i vrtoglavo skupom domu koji Tamara može zahvaliti ocu, kao i većinu ostalih stvari u životu. Ona tamo već godinama živi sa suprugom Jayjom Rutlandom i 4-godišnjom kćerkicom Sophie, a na zabavi je bila i Berniejeva 39-godišnja supruga Fabiana Flosi koja je od Tamare starija samo 5 godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Nakon intimnog slavlja, zabava se preselila na Notting Hill gdje je održana večera za ostatak obitelji i prijatelje. A osim što je potrošila na jelo i piće za goste, Tamara nije štedjela ni na sebi.

Tako se na večeri pojavila u baršunastoj haljinici luksuznog brenda Saint Laurent koja nije previše skrivala, a njezina je cijena vrtoglavih 18 tisuća kuna.

Unatoč kojem kilogramu viška, bogata nasljednica ne skida se iz uskih haljina i komada koji ih dodatno naglašavaju, no javnosti je poručila kako se osjeća odlično u vlastitoj koži što je svakako pohvalno. Javnosti je poručila i kako obiteljski reality show i ima zato što svi vole viriti u tuđe živote, a u njemu se uglavnom hvali svim blagodatima koje joj je omogućio bogati otac. Čak i njezina kćerkica ima osobnu asistenticu, a ona je samo jedan od 50 članova posluge koji živi s malom obitelji u skupocjenoj vili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

"Jay i ja nemamo što skrivati. Sophia je predivna djevojčica i naš je život prekrasan. Ljudi vole viriti iza zatvorenih vrata, a mi zato i radimo ovaj show. Koliko god nekima djelovalo ekstremno, to je moj život", zaključila je Tamara.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene