1,2,3...

OD NOGOMETAŠA DO ŽESTOKIH TIPOVA Popis frajera s kojima je bila Stanija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O Staniji se puno priča, a san mnogih frajera je upravo ona – najpoznatija balkanska starleta.

Često nas časti golišavim fotografijama, a mediji je gotovo svakodnevno povezuju s mnogobrojnim dečkima. Činjenica je da je uvijek u društvu 'frajera', no prema popisu koji donosimo, Stanija voli nogometaše i zločeste dečke.

Pogledaj i ovo Stanija Dobrojević - 5 teško ju je i prepoznati! Nekad je bila jedna od ljepših žena u regiji, a s godinama je lice potpuno izmijenila brojnim operacijama!

Adem Ljajić
Trudila se sakriti ga, no tajna je otkrivena. Bili su zajedno mjesec dana. Viđeni su na crnogorskom primorju. Veza je bila kratka, no Stanija ga je uvijek hvalila.

Gojko Kačar
Reprezentativac Srbije i starleta viđeni su u Splitu gdje su u Spaladium Areni bodrili srpske tenisače 2010. godine. Uhvaćeni su kako izmjenjuju nježnosti.

Lola Smiljanić
Viđani su u jednom beogradskom klubu. Često su se družili, ali vezu nikada nisu potvrdili.

Vladimir Volkov
Stanija je ovog nogometaša optužila kako joj je slao ljubavne ali i prijeteće poruke. Dugo joj se nabacivao, ali sve je krenulo po zlu kada su njihovu vezu otkrili mediji. Tada ga je starleta nazvala curicom i demantirala vezu.

Fitnes trener Vladimir
Pisalo se kako su Rus i Stanija zaručeni, no ona je tvrdila kako je njezino srce slobodno. Nediji su nagađali i da žive zajedno.

Igor Dodik
Upoznali su se na crnogorskom primorju, a Igor ju je htio odvesti na odmor u Španjolsku jer nisu imali mira od medija. Igor ju je navodno volio preko ušiju, no veza nije potrajala.

Milan Nikolić Šareni
Nekoliko su puta prekidali i mirili se. Stalno mu se vraćala, a pisalo se i kako će ju žestoki dečko zaprositi. Ipak, nakon njezinog sudjelovanja u showu Farma, ovaj je mačak izjavio kako se razočarao u nju te ju odlučio ostaviti.

Aleksandar Čabarkapa
On je tvrdio da ima dokaz da je bio sa Stanijom. Ipak, ta porno snimka nikad nije izašla u javnost.

Filip Panajotović
Brzo je pala na mladog manekena, a veza im je bila burna. Prekinuli su zbog ljubomore s njegove strane.

Kristijan Golubović
Starleta je na Farmi najviše vremena provodila upravo s njim. Žestoki tip koji iza sebe ima priličan broj zatvorskih dana, njoj je bio, tvrdi, samo prijatelj. Pričalo se da su imali seks tijekom Farme, no to nikada nije izašlo u javnost.

U prebrojavanju njezinih frajera pomogao je nam je pink.rs koji Staniju prati u stopu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene