'About Bruce'

VIDEO Suze, priznanje i reakcija: 'Mislile smo da tata ima ljubavnicu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Oko promjeni spola Bruce Jennera puno se pisalo, a nakon intervju emitirana je i prva epizoda u reality showu 'Keeping Up With Kardashians' koja je posvećena njegovoj transformaciji. Bilo je tu puno emocija i suza...

'Znale smo da se Bruce ponekad oblačio u žensku odjeću, no nismo znali da planira i potpuno promijeniti spol', rekla je Khloe Kardashian u novoj epizodi reality showa 'Keeping Up With Kardashians'.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova romansa Dok 'Sugar Mama' ljubi 27 godina mlađeg, bivši uživa u slobodi!

'Znale smo naći ruž ili nepoznatu žensku odjeću, no mislile smo da možda ima ljubavnicu, nismo htjele razoriti obitelj pa nismo nikome rekle', otkrile su njegove najmlađe kćeri Kendall i Kylie.

Kris Jenner napokon progovorila o promjeni spola bivšeg supruga Brucea Jennera

Bruceova mlađa kćer Kendall Jenner nije skrivala suze, a nekada slavni Olimpijac htio je napokon iskreno objasniti svojoj djeci o svojoj velikoj promjeni koju je negirao dugo vremena. 'Nikada me u životu nije bilo tako strah', rekao je Bruce Jenner. 

#love

Posted by Kris Jenner on Sunday, May 17, 2015

I njegova bivša supruga Kris teško je prihvatila vijest. 'Ne znam kako se nositi s ovime. Posvetila sam se ovom životu i mislim da se on upravo odjavio iz svega toga', rekla je plačući Kris.

Reality diva Kim Kardashian pa je u intervjuu za Access Hollywood otkrila kako je vidjela Bruceovu žensku stranu. 'Izgledala je prelijepo', rekla je Kim o 65-godišnjem očuhu i njegovoj promjeni spola. Ako ništa drugo, Kardashiani i Jenneri su uvijek podupirali jedno drugo, a to je i glavna ideja obitelji.

 

Tonight's episode of KUWTK is very emotional. Our hope is that other families experiencing similar situations as ours don't feel alone! Life is about love and acceptance and we all have our own journey! With support and love of others especially family anything is possible! Tune in to see our journey at 9/8 c on E!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene