Kaže da ovo nije istina

Zar je i on zlostavljač? Žena tvrdi da joj je poznati glazbenik gurao ruku sve do genitalija

Simon Le Bon (FOTO: Getty) Simon Le Bon (FOTO: Getty) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Le Bon (FOTO: Getty) Simon Le Bon (FOTO: Getty) +0 Simon Le Bon (FOTO: Getty) Galerija

Pjevač glazbene skupine Duran Duran Simon Le Bon negirao je u četvrtak optužbe da je prilikom davanja autograma u trgovini pločama u Los Angelesu prije 23 godine pipao obožavateljicu, ustvrdivši kako tako nešto "naprosto nije istina".

Shereen Hariri (47) optužila je Le Bona da ju je 1995. godine u trgovini pločama u kojoj je radila "hvatao" te joj "masirao desno bedro" i "milovao i gurao ruku sve do genitalija", piše britanski Guardian.

Pogledaj i ovo showbuzz Nakon 16 godina Duran Duran: Fantastična prodaja ulaznica za povratnički koncert u Zagrebu

U postu objavljenom na službenoj Facebook stranici Duran Durana, Le Bon je ustvrdio kako to "naprosto nije istina".

"Ponašanje za koje me Hariri optužuje za mene bi bilo jednako neprihvatljivo i neprimjereno onda, kao što je i danas. Ali ta je tvrdnja naprosto neistinita", napisao je Le Bon.

Objasnio je da ga je Hariri kontaktirala u vezi s optužbom prije nekoliko mjeseci, te joj je predložio da se sastanu kako bi razriješili situaciju. "Ona je umjesto toga odlučila javno istupiti. Uvijek sam bio osoba spremna priznati svoje pogreške i ispričati se za propuste. Ali ne mogu se ispričati za nešto što nisam učinio", ustvrdio je pjevač.

Simon Le Bon (FOTO: Getty) Simon Le Bon (FOTO: Getty)

Odvjetnica Shereen Hariri izjavila je za Detroit Free Press da je Le Bon taj koji je odustao od predloženog sastanka, zbog čega je žrtva odlučila istupiti u javnosti. "Bili smo na dlaku do toga da sjednemo s njime", rekla je Sarah Prescott.

Hariri je izjavila da ju je incident od prije 23 godine "potresao i potpuno zaledio", a nije istupila odmah jer se plašila posljedica suočavanja kao i toga da bude proglašena "djevojkom koja je optužila Simona Le Bona". Budući da ne može tražiti financijsku odštetu - zakonski rok za seksualno uznemiravanje po američkim zakonima zastarijeva dvije godine nakon počinjenja navodnoga nedjela - jedino što traži je, kako je rekla, isprika.

Simon Le Bon (FOTO: Getty) Simon Le Bon (FOTO: Getty)

Le Bonova asistentica Katy Krassner također tvrdi da je nevin: "Bila sam s njim toga dana i mogu vam reći da se ono za što ga se optužuje NIJE DOGODILO. Ideja da je pred svojim kolegama iz benda i ispred gomile kamera nekoga otvoreno seksualno napastvovao naprosto je smiješna", napisala je u komentaru ispod posta. (Hina)

Simon Le Bon (FOTO: Getty) Simon Le Bon (FOTO: Getty)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene