Pamtimo ih kao slatkice

Što se dogodilo s nekad omiljenim blizankama? Mary izgleda iscrpljeno i mnogo starije od svojih godina

Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) +0 Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Galerija

Mary Kate i Ashley Olsen doslovno glume od najmlađih dana, a nakon glumačke karijere okrenule su se modnoj. Danas su modne dizajnerice i u javnosti se ne pojavljaju tako često.

Glumice i modne dizajnerice, blizanke Mary Kate i Ashley Olsen pojavile su se na nedavno održanoj dodjeli modnih nagrada CFDA Fashion Awards 2018 i izazvale zabrinutost fanova. Naročito Mary Kate koja izgleda iscrpljeno i mnogo starije nego što uistinu jest. Sestrama su danas 32 godine i više ih ne možemo uspoređivati sa slatkicama kakve su nekada bile.

Pogledaj i ovo Ashley Olsen - 1 Dugo je to krila! Slatkica iz omiljene serije uspjela je tajiti lijepu vijest čak nekoliko mjeseci, nakon raskalašenosti sada živi potpuno drugačije!

Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Sestre je nekad bilo teško razlikovati, što danas nije nikakav problem. Ashley izgleda mlađe i zdravije od svoje blizanke. Postoje nagađanja kako se Mary Kate podvrgnula plastičnim operacijama koje, kako se čini i što je slučaj kod mnogih zvijezda, nisu baš bile uspješne.

Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Neki stručnjaci razlog lošeg izgleda glumice pronalaze u njezinoj ovisnosti o nikotinu i pušenju cigareta te lošim životnim navikama. “Poznato je da Mary Kate puši, a nikotin u duhanu ubrzava starenje. Usto, to može biti i zbog loših faktora iz okoline kao što je zagađen zrak. Kako stari, spustile su joj se i obrve te pojavile izraženije bore oko očiju i usta, a ima i udubine na obrazima", izjavio je američki kirurg Rian Maercks. Ipak, mnogi vjeruju kako je njezin današnji izgled posljedica dugogodišnje borbe s anoreksijom.

Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Blizanke Olsen glumačku su karijeru započele u dobi od samo šest mjeseci u seriji "Puna kuća", koju su mnogi od nas rado pratili. Glumile su Michelle Tanner, najmlađu članicu obitelji Tanner izmjenjujući se u scenama. Nakon serije glumile su u filmovima, snimile glazbene albume, a danas se bave modnim dizajniranjem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene