Obiteljski problemi

Majka Lindsay Lohan: 'Gledala je svaki put kad me Michael premlatio'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada je obitelj Lohan u pitanju, više nas ništa ne može iznenaditi!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Nikako na zelenu granu Zbog skandala i tulumarenja Hollywood joj je okrenuo leđa, a sad su joj propali i show i noćni klub

Lindsay Lohan po svemu sudeći nije imala nimalo lako djetinjstvo. Sada je njezina majka Dina javno optužila svog bivšeg supruga i Lindsayinog oca Michaela zbog zlostavljanja.

Majka posrnule glumica tvrdi kako je za propast Lindsayine karijere i probleme u privatnom životu kriv njezin otac. Navodno je Michael Dinu zlostavljao u braku, a malena Lindsy je sve to gledala.

>> Kakva majka, takva kći: Bizarnostima nikad kraja

'Vidjela je mnogo groznih stvari. Želim da svijet zna gdje su njezini problemi počeli. Gledala je svaki put kad me Michael premlatio i vidjela svaki drugi oblik zlostavljanja', izjavila je Dina za New York Daily News.

Dina dodaje kako cijelu priču može potvrditi medicinskim i policijskim zapisima, te da ju je tadašnji suprug silovao 14. veljače 1990. godine u kući njezinih roditelja dok su djeca spavala u sobi do njihove. 'Kao i mnoge žrtve obiteljskog nasilja i silovanja, bila sam osramoćena i uplašena. I jako mlada. Mislila sam da se može promijeniti. Zato ga nisam ni prijavila', kaže Dina.

>> 'Moja kći treba pomoć, ne želim je gledati kako umire'

Michael je sve optužbe oštro demantirao. On pak tvrdi kako Dina svime što je javno izrekla samo želi prikriti što ne obavlja dobro svoj posao majke. Lohani su bili su u braku 22 godine, a službeno su se rastali 2007.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene