Madonnini kritičari

Svi su komentirali samo jedno – Što je to napravila s licem??

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Madonna je bila jedna od velikih zvijezda koje su se pojavile na koncertu 'Chime for Change', no dok je ona govorila o snažnim ženama, mnogi su komentirali njezino podbuhlo lice.

Pop pjevačica Madonna zvijezda je koja i dalje voli izgledati atraktivno, a svoje godine skriva 'ko zmija noge'. Na nedavno održanom MET gala balu pojavila se kao žestoka punkerica bez hlača, a ovoga se puta za koncert 'Chime for Change' odlučila za primjerenu varijantu crnih hlača i crne dolčevite. Ruke je pokrila čipkanim rukavicama, no zato su svi komentirali njezino podbuhlo lice.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 Nije mislila Madonnini fanovi šokirani su zbog onoga što je rekla čovjeku u invalidskim kolicima, snimka s koncerta proširila se internetom

'Stalno govorim ljudima kako želim pokrenuti revoluciju, no ona ne uključuje nasilje. Moja revolucija počinje s edukacijom. Ne možemo promijeniti ovaj svijet, niti se odnašati jedno prema drugima bez poštovanja. Neka ova večer bude početak naše revolucije jer znanje nije luksuz, to je osnovno ljudsko pravo', poručila je Madonna.

>> 'Ukrao' poljubac na koncertu 'Chime for Change' - Nije mogao odoljeti svojoj lijepoj supruzi!

I dok je 54-godišnja pjevačica pričala o snažnim ženama, na Twitteru je nisu štedjeli. 'Prestani se igrati sa svojim licem, nekada si izgledala slatko, sada si samo čudna', poručio je jedan korisnik na Twitteru. 'Bravo Madonna, sjajan govor. No pokušavam ne gledati što si to napravila od svojeg lica...', poručila je druga djevojka na Twitteru. 'Madonna izgleda apsolutno smiješno, zašto bi si to itko napravio?', pitao se treći Twitteraš.

Što vi mislite, kako vama izgleda Madonna?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene