Tko ga ne bi zaposlio?!

Prezgodni tjelohranitelj za kojeg se sumnja da je pravi otac kćeri Kylie Jenner sada radi za njezinu sestru

Kim Kardashian tjelohranitelj (Foto: Profimedia) Kim Kardashian tjelohranitelj (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian tjelohranitelj (Foto: Profimedia) Kim Kardashian tjelohranitelj (Foto: Profimedia) Tim Chung (Foto: Profimedia) Tim Chung (Foto: Profimedia) Tim Chung (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Getty Images) Kylie Jenner (Foto: Instagram) +0 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Tim Chang postao je senzacija zahvaljujući slavnim reality sestrama.

Zgodni tjelohranitelj očarao je žene diljem svijeta još ranije.

Pogledaj i ovo Kate Upton (Foto: Profimedia) Pod sretnom zvijezdom Bebe milijunaši: Ovo su najpoznatiji holivudski klinci rođeni u 2018. godini i koje će svijet tek upoznati

Radi se o Timu Changu koji je prethodno bio zaštitar slavne starlete Kylie Jenner, a sada ga je angažirala i njezina starija polusestra Kim Kardashian.

Tim je tako s njom trenutno u Miamiju gdje nas je ponovno podsjetio na to koliko je ugodan oku.

Kim Kardashian tjelohranitelj (Foto: Profimedia) Kim Kardashian tjelohranitelj (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

On povremeno radi i kao model, a neko se vrijeme šuškalo kako je on zapravo otac djeteta Kylie Jenner, 6-mjesečne Stormi Webster.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

"Vrlo sam zatvorena osoba koja cijeni svoju privatnost i inače ne bi komentirao takve smiješne priče i tračeve. No, iz poštovanja prema Kylie, Travisu, njihovoj kćeri i cijeloj obitelji, želim jasno istaknuti kako su moje namjene s Kylie i njezinom obitelji uvijek bile strogo poslovne i profesionalne", započeo je u javnoj izjavi mladi tjelohranitelj.

 

A post shared by TIM CHUNG (@timmm.c) on

"Ovdje nema nikakve priče i molim medije da ih ubuduće ne šire o meni, posebno ne one koje na bilo koji način ne poštuju obitelj Kardashian."

 

A post shared by TIM CHUNG (@timmm.c) on

Pismena izjava stigla je nakon što su kamere zaustavile Tima na cesti s izravnim pitanjem je li on otac Kylieine kćeri, a umjesto da to oštro negira, on se smijuljio te izjavio "kako ne može o tome pričati", čime je dodatno pobudio sumnju. No pravi otac djeteta, reper Travis Scott dobro se nasmijao na sve glasine.

 

A post shared by TIM CHUNG (@timmm.c) on

Kako god bilo, Tim nije ostao bez posla, a povezanost s najpoznatijom reality obitelji na svijetu donijela mu je 779 tisuća obožavateljica na Instagramu te brojne angažmane kojima će se sigurno financijski okoristiti.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene