Romantični bijeg

Ponosi se svojom figurom: Čipkasti bikini jedva je izdržao bujne obline jedne od najljepših Britanki

Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) +0 Kelly Brook (Foto: Profimedia) Galerija

Jedna od najljepših Britanki, Kelly Brook, i njezin dečko Jeremy Parisi, trenutačno borave na odmoru u Grčkoj gdje maksimalno uživaju.

Kelly Brook jedan je od najpoznatijih modela na svijetu, a mnogi za nju kažu i da je jedna od najljepših Britanki. Iako se okušala u raznim segmentima, i u glumačkim i u voditeljskim vodama, najpoznatija je po svojim bujnim oblinama.

Pogledaj i ovo Kelly Brook (Foto: Profimedia) Velika promjena Mršava Kelly vs. ona s bujnim oblinama: Oko tijela britanske starlete već se godinama lome koplja

Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Svoju figuru Kelly je tako istaknula i na odmoru u Grčkoj, gdje trenutačno boravi s dečkom i modelom Jeremyjem Parisijem. Za odlazak na plažu odjenula je bijeli bikini. Par je vrijeme provedeno u ovoj zemlji iskoristio i da proslavi Jeremyjev rođendan.

Kelly često ističe da svoje tijelo voli baš takvo kakvo jest.

''Ne volim dijete jer ih se ne mogu pridržavati, previše volim slatke zalogaje'', rekla je jednom prilikom. Dodaje da se ne živcira što nije mršavica te da želi maksimalno uživati u životu, a najbitnije joj je da ostane zdrava i fit.

Kelly i Jeremy u vezi su od početka 2015. godine. Zgodni Francuz instruktor je fitnessa, a s manekenkom se upoznao u trenutku kad je ona poželjela stesati svoje tijelo i njega zatražila za pomoć.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene