Nova preobrazba

Aniston kakvu još niste vidjeli - otišla puno dalje od očekivanog!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U drugom nastavku filma 'Kako se riješiti šefa', Jennifer Aniston pokazala je da može ići puno dalje od 'obične gradske cure'.

Čini se da je Jennifer Aniston kao vino – što je starija, to je bolja. Ali i mnogo hrabrija, pogotovo kada se obzir uzme činjenica da je posljednjih godina jurila iz uloge u ulogu već viđenih romantičnih komedija, koje su joj vjerojatno postale i zaštitni znak.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock Otkrivena njihova tajna? Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

Jennifer Aniston ljubomorna na Miley Cyrus - i to zbog čega

S preobrazbom je započela još prošle godine kada se okušala u ulozi striptizete u filmu 'Mi smo Millersi' u kojem je pokazala svoju seksi i provokativnu stranu, no novi je filmski projekt začinila kao nikad do sad.

Naime, riječ je o nastavku filma 'Kako se riješiti šefa?' u kojem 44-godišnja glumica u ulozi zubarke Julie Harris igra igre zavođenja. Otkriven je scenarij i drugog nastavka u kojem slavna glumica  zavodi dva muškarca i ženu, piše Daily Mail.

U prvom djelu spomenutog filma, Julia većinu vremena pokušava zavesti svog pomoćnika Dalea (Charlie Day), dok u novom nastavku u kostimu stjuardese pokušava pridobiti njegova prijatelja Nicka (Jason Bateman). Nakon što ga osvoji, ponovno okušava svoju sreću s asistentom govoreći mu prostote koje ipak 'ne pale' pa ga zato ucjenjuje... U posljednjoj sceni, Julia i Nickova žena nađu se u seksi klinču - Jenn ovaj filmski nastavak zaista doslovno shvatila i otišla puno dalje očekivanog.

Što je sve još radila 'zločesta' Jen, imati ćete prilike vidjeti krajem godine u kinima. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene