Kakav plan

Bizarno! Missica lažirala bolest, izbrijala glavu i mažnjavala lovu od humanitarnih akcija

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Miss Pennsylvanije Brandi Lee Weaver-Gates zbog skandala ostala bez krune i lente. Javnost zgrožena njenom igrom.

Brandi Lee Weaver-Gates sada već bivša miss Pennsylvanije nije bila zadovoljna primanjima pa se odlučila na bizarnu igru. Došla je na ideju kako bi lako mogla doći do novca na način da lažira bolest. Znala je da su ljudi uvijek velikodušni kada nekom treba pomoć pri liječenju.

Pogledaj i ovo Ivana Banfić, Neda Ukraden, Ivo Amulić (FOTO: Pixell) hrabar istup Emotivno priznanje pred kamerama: "Uvijek sam priznao nevjeru. To me skupo stajalo"

Missica je tvrdila kako ima leukemiju i kako joj je potrebna financijska pomoć za liječenje. Policajac Thomas Stock koji je vodi istragu nazvao je slučaj dobro smišljenom prevarom.

Misici oduzeli titulu jer je otkriveno da je neonacist

Brandi je imala naizgled siguran plan. Roditelji bi je vodili u bolnicu,a ona bi tamo provodila sate kako bi pomislili da je uistinu na terapiji. Da bi bila što uvjerljivija čak je i izbrijala glavu. Održane su brojne humanitarne akcije kako bi se prikupio novac za njeno liječenje.

Skandal joj je uništio karijeru, no pala još niže - bivša Miss iza rešetaka!

Tko zna do kada bi Brandi na taj način varala javnost da u policiju nije stiglo anonimno pismo u kojem su tvrdili da ona ne može imenovati ni jednog svog navodnog liječnika.

Iz direkcije Miss Pennsylvania objavili su kako su zgroženi Brandinom prijevarom. Jasno, čim izađe iz pritvora ostati će bez krune.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene