Dramatična situacija

Djeca su u šoku i uznemirena: Obitelj Beckham usred indonezijskog razornog potresa

Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Instagram) Victoria i David Beckham (Foto: Getty Images) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) +0 Brooklyn Victoria Beckham (Foto: Instagram) Galerija

Obitelj Beckham i nekolicina slavnih osoba osjetili su razoran potres koji je prije nekoliko dana pogodio Indoneziju.

Odmor iz snova za slavnu obitelj Beckham umalo se pretvorio u odmor iz noćne more. Naime, bivši nogometaš David, njegova supruga Victoria i djeca suočili se su s vrlo dramatičnom i opasnom situacijom, našli su se na Baliju u vrijeme razornog potresa koji je pogodio susjedni otok Lombok.

Pogledaj i ovo Tom Cruise nastao je pravi metež! Svi pričaju o potezu Toma Cruisea nakon što se fotograf srušio pred njim, kamere su zabilježile njegovu reakciju!

David, Victoria, Brooklyn, Romeo, Cruz i Harper sletjeli su na poznatu tropsku destinaciju tijekom vikenda, kada je potres počeo.

“Prema izvještajima, Beckhamovi su se našli samo 60 milja udaljeni od središta prirodne katastrofe u kojoj je život izgubilo 142 ljudi“, otkrio je izvor za magazin The Sun i dodao kako je obitelj itekako osjetila podrhtavanje tla.

“Djeca su bila potresena i uznemirena, ali sada su svi dobro. Njihove su misli sa žrtvama potresa“, izjavio je izvor blizak obitelji.

Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Usred strašnog potresa jačine 6,9 po Richterovoj ljestvici našle su se i druge poznate ličnosti, poput supruge pjevača Johna Legenda, Chrissy Teigen i pjevača grupe Take That Garyja Barlowa.

Gary je na Twitteru sa svojim pratiteljima podijelio svoja iskustva. “Hvala svima na brzi, dobro smo, malo potreseni. Jutros sam sreo mnogo britanskih obitelji koje su napuštale Bali. Kako smo samo sretni što nam je pružen taj izbor. Imao sam peh i dosad sam osjetio sedam potresa u životu, ali niti jedan nije bio tako jak kao ovaj sinoć, nakon kojeg su slijedila brojna podrhtavanja. Molim za sve ugrožene.“

 

A post shared by Gary Barlow (@officialgarybarlow) on

Chrissy, koja se u vrijeme potresa našla na Baliju s dvoje mališana, također se oglasila na Twitteru: “O čovječe. Još uvijek se tresemo. Kao da smo na nekoj ludoj vožnji. Trajalo je 15 sekundi, nismo mogli vjerovati da se to događa.“

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Obitelj Beckham dosad se nije oglasila o doživljajima na indonezijskom odmoru, na koji su se uputili iz svog drugog doma u Los Angelesu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene