Teška priča

Za njim su uzdisale sve žene, ali njegova pojava danas samo zabrinjava i rastužuje, život mu više nije isti

Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) +0 Val Kilmer (Foto: AFP) Galerija

Val Kilmer svojevremeno je bio jedan od najvećih miljenika žena, no od dana njegove najveće slave ostale su samo sjene.

Holivudski glumac Val Kilmer proslavio se ulogama Jima Morrisona u filmu "The Doors", mačo-pilota u kultnom "Top Gunu" uz Toma Cruisea, utjelovio je i Batmana, a sve to donijelo mu je i titulu jednog od najpoželjnijeg muškarca.

Pogledaj i ovo Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Nekad je bila seks-simbol! Prošlo je čak 35 godina otkako je kao fatalna plavuša u kultnom filmu mamila uzdahe, pogađate li o kojoj je glumici riječ?

Od tih dana najveće slave prošlo je dosta vremena, a njegova pojava i stanje danas zabrinjavaju obožavatelje, a posljednja pojavljivanja u javnosti mnoge su i rastužila. Prije nekoliko mjeseci na filmskom festivalu u Cannesu emitiran je dokumentarni film "Val" o njegovu životu tijekom posljednja četiri desetljeća u kojem je iskreno progovorio o privatnim detaljima i karijeri.

Val se već neko vrijeme bori s rakom grla koji mu je dijagnosticiran 2015. godine, a zbog kojeg danas jedva govori pomoću aparata, a svoju je bolest isprva tajio od javnosti i bio se povukao iz javnosti.

Koliko teško govori, potvrđuje činjenica da su dijelovi filma dobili titlove kako bi ga svi mogli razumjeti, a mnogi su nakon gledanja filma priznali da ih je dirnuo do suza, naročito dio u kojem govori o tragediji i smrti svog brata Wesleyja, koji je preminuo usred epileptičnog napada zbog kojeg se utopio u jacuzziju kada mu je bilo samo 15 godina.

Valov holivudski uspjeh počeo je padati tijekom 2000-ih, a nakon glume je postao strastveni obožavatelj poezije i umjetnosti, fascinira ga Mark Twain, kao i vjera koja mu je pomogla u borbi s bolešću zbog koje se morao podvrgnuti operaciji, kemoterapiji i zračenju.

"Molio sam se i to je bio moj način liječenja. Uvijek sam ozbiljno pristupao onome što radim i razumijem da su me neki ponekad doživljavali kao tešku osobu. Život je duhovno putovanja i moj je cilj živjeti u ovom trenutku", izjavio je u filmu.

Valov život obilježio je i brak s glumicom Joanne Whalley, koju je upoznao na setu filma "Willow". Par se vjenčao 1988. godine i dobili su dvoje djece, no razveli su se 1996. godine, a danas su u dobrim odnosima.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah i Miley Cyrus (Foto: AFP) Noah i Miley Cyrus (Foto: AFP) +13 Noah Cyrus (Foto: AFP) Nekad i sad Nekad je bila prava slatkica, a danas je poznata po nimalo damskom ponašanju i paparazzi joj zato ne daju mira!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene