Dvina Meler nekad je bila nezaobilazno lice na svim važnim društvenim događajima, no zadnjih godina živi potpuno drugačijim životom, daleko od očiju javnosti.

Galerija Dvina Meler - 1 Dvina Meler - 4 Dvina Meler - 3 +5 Dvina Meler - 2

Nekadašnja karatistica, model i avanturistica, Dvina Meler, svojevremeno je plijenila veliku pozornost javnosti svojim manekenskim i sportskim uspjesima.

Osvojila je nekoliko zlatnih odličja u karateu, a 1998. godine postala Miss Sporta Hrvatske i Europe. Sudjelovala je i u poznatom showu "Farma" 2008. godine i bila na korak do pobjede, no ipak ju je odnio pjevač Rafael Dropulić. Bivša manekenka je poznata i po svojem avanturističkom duhu i tome što je proputovala brojne zemlje.

Sada su se pojavile njezina fotke s dodjele Hrvatskog modnog Oscara 2006. godine, dok je još bila nezaobilazno lice na svim važnim društvenim događajima, no zadnjih godina živi potpuno drugačijim životom, daleko od očiju javnosti.

Dvina je u ožujku 2018. godine iznenadila sve kada je na Facebooku objavila da je rodila sinčića Tristana, jer se nije ni znalo da je trudna. Dječaka je dobila u dugogodišnjoj vezi s Darkom Dovedanom. "Najponosnija mama na svijetu", napisala je tada.

Avanturistički duh je zadržala i 2016. je pokrenula Udrugu za promicanje kulture, kulturnih programa i prijateljstava među zemljama imena Kairos. Tada je rekla da joj je cilj proputovati sve države svijeta, a fotke sa svojih putovanja redovito objavljuje na društvenim mrežama.

Kako je Dvina izgleda u danima najveće slave i koliko se od tada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

Domenica nam je otkrila kako ju je Hana Huljić odabrala za kumu i što misli o Graši: "Spojilo se dvoje najboljih ljudi koje poznajem" Domenica i Hana Huljić Domenica, Hana i Tonči Huljić Domenica Žuvela, Hana Huljić i Mia Dimšić s prijateljicama +19 Domenica Žuvela

Srpsku pjevačicu iznevjerila haljina pa na pozornici servirala gole grudi, a sve su zabilježile kamere! Ljupka Stević - 14 Ljupka Stević - 11 Ljupka Stević - 3 +11 Ljupka Stević - 2

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju