Pamte je po jednoj ulozi

Iza sebe ima pet brakova, seks skandal i hit-seriju, a ikona 90-ih uskoro slavi 55. rođendan!

Pamela Anderson Pamela Anderson Foto: Profimedia

Seks simbol 90-ih godina Pamela Anderson uskoro će proslaviti 55. rođendan, a unatoč godinama glumica se sjajno drži i mnogi joj mogu pozavidjeti na izgledu.

Seks simbol i najpoznatija glumica 90-ih godina koja se proslavila ulogom seksi spasiteljice u seriji ''Spasilačka služba'' Pamela Anderson uskoro će proslaviti 55. rođendan.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson posebna čarolija! Bivša seks-bomba nakon radikalne odluke očarala prirodnom ljepotom u 57. godini: "Jednostavno ljepotica, divim se ovoj ženi"

Unatoč godinama koje su je stigle, glumica i dalje izgleda sjajno i nije se previše promijenila od vremena kad je prikovala milijune diljem svijeta za TV ekrane.

Pamela iza sebe ima buran život, a lik i djelo obilježio joj je skandal s bivšim suprugom Tommyjem Leejom s polovice 90-ih godina.

Tada je u javnost izašla snimka njihovih intimnih trenutaka jer je električar iz njihova doma ukrao snimku seksa i prodao je na internetu, a kasnije se proširila diljem svijeta te je postala jedan od prvih takvih skandala u povijesti Hollywooda.

Zvijezda serije "Spasilačka služba" i bubnjar benda Motley Crue vjenčali su se 96 sati nakon što su se upoznali. Njihov brak ne samo da je šokirao svijet, već i njihove bližnje. Pamelina majka Carol nakon vijesti o vjenčanju je rekla kako joj je kćer slomila srce te da je u šoku.

Po ovom događaju, snimljena je i nova serija ''Pam & Tommy'' koja vjerno prikazuje buran brak ovo dvoje mladih, a uloge su savršeno utjelovili Sebastian Stan i Lily James. Serija je za javnost postala dostupna u veljači ove godine.

Osim braka s Tommyjem, Pamela nije imala sreće ni s drugim muževima za koje se odlučila udati.

Brak Pamele Anderson i Jona Petersa koji je trajao samo 12 dana završio je preko SMS poruke. 54-godišnja glumica i 76-godišnji Jon navodno su samo pet dana proveli zajedno nakon što su se vjenčali.

U njezin je život ušao i jedan roker, Kid Rock koji joj je suprug postao 2006. godine no brak je potrajao svega godinu dana.

Četvrti suprug lijepe Pamele bio je i Rick Salomon. Pamela i Rick dva su puta ulazili u bračnu zajednicu, a ona je prvi brak okončala 2008. nakon samo godinu dana zajedničkog života, a drugi su brak sklopili početkom 2014. godine.

Međutim, 2015. godine opet su se rastali, a Pamela je nakon njega za svog odabranika uzela Dana Hayhursta.

2020. godine glumica je sve iznenadila svojom udajom za Dana koji je bio njen tjelohranitelj. Ni ovaj brak nije prošao bez skandala. Hayhurstova bivša supruga obrušila se na Pamelu u medijima te ju je nazvala kućnom olupinom te je naglasila da joj je ukrala muškarca. Prema njezinim riječima, Dan je za Pamelu počeo raditi u jesen 2019. godine i rugao se njezinoj ludosti i zahtjevima. No sve se navodno promijenilo u ožujku prošle godine, kada su počeli sve više vremena provoditi zajedno.

Međutim, ni ovaj brak nije potrajao pa su početkom ove godine krenula šuškanja o razvodu.

Unatoč brojnim brakovima, Pamela ima samo dvoje djece. Dva sina, Brandona i Dylana, dobila je u braku sa svojim prvim suprugom Tommyjem Leejom.

I dok je neko vrijeme odlučila povući se iz javnosti i nestati s društvenih mreža, Pamela se ponovno počela pojavljivati u javnosti nakon što je dobila ulogu u mjuziklu na Broadwayju.

Mjuzikl je pod nazivom ''Chicago'', a Anderson je igrala ulogu Roxie Hart.

''Mislim da slava za Roxie predstavlja slobodu", rekla je Pamela u intervjuu u emisiji Good Morning America.

Predstave mjuzikla trajale su osam tjedana, a krajem svibnja odradila je i svoju zadnju predstavu nakon koje su je dočekali fanovi s buketom ruža i hrpa paparazza.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Charles Pearce i Ella Dovrnik +25 In Magazin: Ella Dvornik - 12 Celebrity Ella Dvornik u oskudnim kupaćim gaćicama istaknula svoje tetovaže: "Je l' moguće da si se ovoliko skinula?"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović - 2 Goran Bregović - 2 Goran Bregović - 1 Goran Bregović - 5 +8 Goran Bregović - 4 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda vila na Jadranu koju je Brega kupio svojim kćerima i supruzi da imaju idealno mjesto za ljetovanje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene